hirdetés
hirdetés
hirdetés

Itthon először történik meg, hogy egy blockbuster az HBO Go-n premierezik

Számítani lehetett rá, hogy az amerikai módszer eljut hozzánk is: a Wonder Woman 1984 már elkerüli a mozikat, és egyből streamingen debütál.

hirdetés

A Wonder Woman 1984 az HBO GO-n debütál online április 1-én Magyarországon. A hír azért nagy dolog, mert itthon még egyetlen blockbuster esetében sem fordult elő, hogy mozik helyett digitális premierre eresztik ki a filmet (szegény James Bond-filmmel például vajon mi lesz?)

Forrás: HBO / WarnerMedia
Forrás: HBO / WarnerMedia

Várható volt persze a döntés, főleg a WarnerBros-mozik esetében, hiszen az amerikai piacon épp a WarnerMedia jelentette be, hogy Észak-Amerikában a stúdió összes 2021-re tervezett mozifilmje a mozipremier napján kerül fel az HBO Max-ra. Az eddig példátlan, hibrid forgalmazási modell az alkotók számára is sokkoló volt, többek között az egyik érintett film, a Budapesten is forgatott Dűne rendezője, Denis Villeneuve is kifakadt a streamingpremier miatt.

A Wonder Woman 1984 volt a hibrid forgalmazási modell első kísérlete Amerikában, a film karácsonykor futott egyszerre a nyitva lévő mozikban és az HBO Maxon is.

A filmet Magyarországon eredetileg az InterCom forgalmazza, a Filmforgalmazók Egyeselütének adatai alapján az utolsó terv az volt, hogy március 11-én mutatják be a filmet, de ezek szerint ezt a tervet már ejtette a forgalmazó. Amint választ kapunk kérdéseinkre az InterComtól, frissítjük cikkünket.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret a Westend.

Az ügyészség szerint az énekes véralkoholszintje a határérték alatt volt a letartóztatáskor.

Július 1-től minden kiadó egyéni problémája, hogyan jut el az újság az előfizetőhöz.

Március 9-ig lehet jelentkezni nonprofit szervezeteknek a hallgatói kezdeményezésként létrejött MOME Movement arculati pályázatára. 

Június 1-ig várják a munkákat kommunikációs ügynökségektől, film producerektől, vállalatoktól, TV-csatornáktól és diákoktól.

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés