hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hegyi kecskékkel mutatkozik be a Ford Bronco Sport

A szpotnak egyszerre örülhetnek a kecskerajongók és a terepjárókat kedvelők.

hirdetés

A Bronco Sportot három új TVC-vel vezeti be a Ford, a kampánnyal a Wieden+Kennedy New Yorkot bízták meg. A reklámok a terepjáró vadságát, robosztusságát szeretnék kiemelni, ezzel megkülönböztetve a Sportot a Ford Bronco többi modelljétől. Az első szpot január 9-én jelent meg, ezt hamarosan követi a másik kettő is. A már látható Raised by Goats szerint az új modellt – ami először elhagyatott csikóként jelenik meg – hegyi kecskék nevelték, náluk szívósabbat pedig valóban nehezen találni. 

De a kecskék nem csak híres keménységük miatt jelennek meg. A Bronco hétféle módban, bármilyen terepen képes haladni, ezt foglalja össze a már 1966-ban, a készülő Broncónál is használt Goes Over Any Type of Terrain, vagyis a G.O.A.T. rövidítés.

via AdAge 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés