hirdetés
hirdetés
hirdetés

Gamer energiaitalok érkeztek a Helltől

Három új íz és a témához illő design jött kifejezetten játék mellé.

hirdetés

A Hell Energy Gamer Edition termékcsalád itthon és a nemzetközi piacon is kifejezetten a videójátékosoknak szól, a Kreatívnak küldött közlemény szerint a fáradságot, kifáradást csökkenti „aminosavakkal, B-vitaminnal és 32 mg/100 ml koffeintartalomamal”.

A cég szerint itthon 3,8 millióan játszanak számítógépen, konzolon vagy mobileszközökön, közülük körülbelül 500 ezren hardcore gamerek. „Ők azok, akik e-sport játékot játszanak, versenyzők vagy részt vettek már offline e-sport rendezvényen. Jellemző rájuk, hogy nagyon sok időt töltenek gép előtt, hétköznap átlagosan 3,5 órát, de ez hétvégén akár a 6 órát is elérheti” –  írják. A jó gamernek így hosszan kell koncentrálnia a gép előtt, akár éjjel is.

A három új íz az Arcade Tropical Bomb („egzotikus ízével a dzsungel hangulatát hozza el”), a Nova Cherry Beam („fekete cseresznye frissítő ízét még egy nehezebb küldetés vagy csata során is élvezheted”) és a PvP Coco Split ( „kókuszos ízvilágával a trópusokra repít”).

A termékek áprilistól lesznek az üzletekben is, most csak webshopban érhetőek el.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret a Westend.

Az ügyészség szerint az énekes véralkoholszintje a határérték alatt volt a letartóztatáskor.

Július 1-től minden kiadó egyéni problémája, hogyan jut el az újság az előfizetőhöz.

Március 9-ig lehet jelentkezni nonprofit szervezeteknek a hallgatói kezdeményezésként létrejött MOME Movement arculati pályázatára. 

Június 1-ig várják a munkákat kommunikációs ügynökségektől, film producerektől, vállalatoktól, TV-csatornáktól és diákoktól.

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés