hirdetés
hirdetés
hirdetés

Free SZFE pólóban vette át Nagy Ervin a Televíziós Újságírók Díját

Till Attila és Nagy Ervin is megemlékezett az SZFE-ügyről a díjátadón.

hirdetés

Idén több szempontból is különleges volt a Televíziós Újságírók Díjának átadója a Budapest Music Centerben- a szervezők bevállalták, hogy nem virtuálisan, hanem előben tartják meg a rendezvényt (bár bő fél évet csúsztattak az eredeti, márciusi céldátumhoz képest) de ettől is különlegesebb volt azért, mert az aktuálpoilitka is beszivárgott a díjátadóra. A 24.hu szerint a díjakat átvevők közül is többen, köztük Till Attila és Nagy Ervin is szóba hozták a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül kialakult helyzetet, Nagy Ervin  „Free SZFE” feliratú pólóban is lépett színpadra, csakúgy, mint az egyik díjátadó, Varga Attila Sixx, aki a szavazás idején még az Index újságírója volt.

A közönség maszkban ülte végig a rendezvényt, elmaradtak a kézfogások is, sőt, a 24 szerint Anger Zsolt, akit A Tanárban nyújtott alakításáért a legjobb mellékszereplőnek választottak, még le is fertőtlenítette a díjat.

A Televíziós Újságírók Díja gálaestjén tizenkét kategóriában hirdettek nyertest. A 24.hu, a Hír7, az Index, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét szakújságíróiból álló grémium díjazta a legjobb nagyszabású showműsort, a legjobb vetélkedőt, a legjobb realityt, a legjobb gasztro realityt, a legjobb a talkshow-t, a legjobb zsűritagot, a legjobb női műsorvezetőt, a legjobb férfi műsorvezetőt, a legjobb sorozatot, a legjobb színésznőt, a legjobb színészt, valamint a legjobb mellékszereplőt. A díjakat az elismerést alapító szakmédiumok munkatársai adták át. 

A díjakat az alábbi kategóriákban a következő produkciók és személyek kapták: 

Legjobb nagyszabású show-műsor: X-Faktor (RTL Klub)

Legjobb vetélkedő: Exatlon Hungary (TV2)

Legjobb reality: Cápák között (RTL Klub)

Legjobb gasztro reality: Gasztroangyal (Duna)

Legjobb talkshow: Lakástalkshow (Sony Max)

Legjobb zsűritag: ByeAlex (X-Faktor)

Legjobb női műsorvezető: Ördög Nóra (TV2)

Legjobb férfi műsorvezető: Till Attila (TV2)

Legjobb sorozat: A mi kis falunk (RTL Klub)

Legjobb mellékszereplő: Anger Zsolt (A Tanár)

Legjobb színésznő: Balsai Móni (Alvilág)

Legjobb színész: Nagy Ervin (A Tanár)

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Cannes újra a nappalikba jön: október 19-23. között ingyen lehet meghallgatni, hogyan dolgoztak a korábban Grand Prix-ket és arany oroszlánokat begyűjtő ügynökségek.

Október első hetében a Hegyvidéki Sirály sétányra, a MOMkult elé kerül a vásár.

Idén hibrid formában érkezik a rendezvény.

Wéber Kata a Pieces of a Woman bemutatója után került fel a rangos listára.

Maszkot le! helyett most Maszkot fel! a jelszó.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés