hirdetés
hirdetés
hirdetés

Elhunyt Csóka-Hegedűs Márta fotóriporter

Súlyos betegség után, 39 éves korában érte a halál.

hirdetés

Csóka-Hegedűs Márta a középiskolát a Szent László Gimnázium tömegkommunikáció szakán végezte, majd a Práter utcai fényképész szakiskola befejezése után, 2000 augusztusában a Mai Nap szerkesztőségében kezdte el szakmai gyakorlatát. A lap megszűnését követően (2001. február) a Magyar Hírlap fotóriportere, 2008 szeptemberétől pedig a Magyar Nemzet munkatársa lett- írja gyászhírében a Magyar Nemzet.

 

 Fotó: Magyar Nemzet

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret a Westend.

Az ügyészség szerint az énekes véralkoholszintje a határérték alatt volt a letartóztatáskor.

Július 1-től minden kiadó egyéni problémája, hogyan jut el az újság az előfizetőhöz.

Március 9-ig lehet jelentkezni nonprofit szervezeteknek a hallgatói kezdeményezésként létrejött MOME Movement arculati pályázatára. 

Június 1-ig várják a munkákat kommunikációs ügynökségektől, film producerektől, vállalatoktól, TV-csatornáktól és diákoktól.

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés