hirdetés
hirdetés
hirdetés

„Egyszerre tűnt el a képernyőről az összes meleg műsorvezető”

A Szabad Európának nyilatkozó egykori MTVA munkatárs szerint nagy botrány volt abból, amikor kiderült, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem ösztöndíjasai többet kapnak, mint egy-egy főállású hírszerkesztő.

hirdetés

Újabb cikkel folytatta az MTVA belső ügyeről szóló sorozatát a Szabad Európa. A legújabb darabban egy névtelenséget kérő egykori kolléga mesélt a közmédián belül zajló folyamatokról. A portál cikke szerint a megszólaló azért kérte, hogy se a neve, se a pozícióját ne jelenjen meg a cikkben, "mert utána nyúlhatnak bárhol."

Az egykori MTVA-s szerint nem lehetett konkrét eseményhez kötni, mikortól vált kormányzati szócsővé a közmédia, szerinte hosszú volt odáig az út, hogy "vannak témák, amelyről a tudósítást fel kell lőni a felhőbe, hogy valakik megnézzék és rábólintsanak adásba kerülés előtt." Az sem volt véletlen a Szabad Európának nyilatkozó újságíró szerint, hogy "egyszerre tűnt el a képernyőről az összes meleg műsorvezető”.

Belső feszültséget szült az is a szerkesztőségben, amikor az új, politikailag megbízhatóbb munkatársakat, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem ösztöndíjasait például nagyobb összegért alkalmazták, mint a tapasztalt szerkesztőket.

Azonban a megszólaló szerint hibás általánosítás, hogy az MTVA-tól csak ellenzékiek távoztak az utóbbi években, mert a legtöbb felmondó munkatársnak a szakmaiatlanságból lett inkább elege.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Ajit Pait még Donald Trump nevezte ki, az elnökkel együtt távozik januárban.

A Zipernowsky Stúdió kirakatában karácsonyig minden nap új szociális design projekt mutatkozik be.

2020 novemberétől árulják a blogplatform hirdetési felületeit.

A  #PowerOfLiveEvents rendezvénysorozat és a „Hiányzol Anyu!” projekt is shortlistre jutott a nemzetközi fesztiválon.

A bevezetéshez új kampány is készült.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés