Cultural Bites: Mi mozgatja a fogyasztói döntéseket? Podcast!

 A közgazdaságtan és a pszichológia kezet fogott egymással, a viselkedési közgazdaságtan ma már egyre hangsúlyosabb szerepet kap abban, hogy hatékonyabban befolyásoljuk a fogyasztói döntéseket.

De mit jelent ez pontosan, és hogyan lehet jól beépíteni egy vállalat életébe? A Kreatív és a Telekom közös márkatrend-szpotter rovatában, a Cultural Bites-ban ennek járunk utána, most hallgatható formában!

A házigazda Szerényi Szabolcs, reklámipari szakújságíró, a Kreatív külső munkatársa, vendégei pedig Gál Sarolta a DDB Budapest stratégiai igazgatója, marketingszakember és Szászi Barnabás Imre, pszichológus-közgazdász, egyetemi adjunktus.


A beszélgetésben elhangzó Amazon-reklám: 

Érdekel a viselkedési közgazdaságtan? Itt iratkozhatsz fel a hírlevelükre!

(forrás: Kreatív Online)

 

 

 

 

 

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Szegény Bondnak tényleg nincs ideje meghalni, annyit késik a bemutató

Hat kategóriában díjazzák a legjobb megoldásokat.

A verseny történelme során először billent a nők javára a nemek aránya a zsűrielnökök között. 

A Time magazin bemutatta a februári lapszámának címlapját, amin Joe Biden, az Egyesült Államok frissen beiktatott elnöke látható az Ovális Irodában, melyet elődje finoman szólva is lelakott állapotban hagyott ott. 

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!