hirdetés
hirdetés
hirdetés

Coppola nem csak átkeresztelte, de újra is vágta A Keresztapa 3-at

A rendező szerint ezzel új életre kel a film.

hirdetés

Néhány exkluzív mozis vetítés után decemberben jön ki Blurayen A Keresztapa 3 új változata, amely az eddigi felvezetés szerint a rendező, Francis Ford Coppola és az iró Mario Puzo eredeti szándékait tükrözi a korábbi verzióhoz képest. Ezt nem csak a film új címe jelzi (Coda: Michael Corleone halála), de a hírek szerint a film új verziójában a kezdést és a befejezést is újravágták, több jelenetet pedig átpozicionáltak a történetben.

Nem csoda, hogy Coppola újra hozzányúlt a filmhez, hiszen a Keresztapa-trilógia első két részét máig minden idők legjobb filmjei között emlegetik, a trilógiát lezáró történet azonban már jóval megosztóbb volt.

Az új verziót finanszírozó Paramount Pictures szerint Coppola és stábja hat hónapot dolgozott az eredeti kópia felújításán és újravágásán. Az új verzióhoz kijött a hivatalos trailer és egy másik, Coppola rövid kommentárját tartalmazó videó is.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Ajit Pait még Donald Trump nevezte ki, az elnökkel együtt távozik januárban.

A Zipernowsky Stúdió kirakatában karácsonyig minden nap új szociális design projekt mutatkozik be.

2020 novemberétől árulják a blogplatform hirdetési felületeit.

A  #PowerOfLiveEvents rendezvénysorozat és a „Hiányzol Anyu!” projekt is shortlistre jutott a nemzetközi fesztiválon.

A bevezetéshez új kampány is készült.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés