hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bronzot és közönségdíjat nyert az idei Lovie-n Szabó Stein Imre koncertfilmje

A 10. Lovie Awards Esemény videó főkategória Bronz Lovie Award és egyben a nemzetközi közönségszavazás nyertese a Concerto Budapest és Keller András, Szabó Stein Imre által rendezett koncertfilmje.

hirdetés

A Kreatívnak elküldött közleményben azt írják: a bronz Lovie Awardot és a közönségdíjat a film rendezője, Szabó Stein Imre ”vehette át “a Londonból közvetített virtuális díjátadón november 19-én.

A koncertfilm a Video: Events & Live Broadcasts, magyarul az Esemény és élő közvetítés filmek kategóriájában nyert, amelyet a nemzetközi zsűri a Bronz Lovie-díjjal jutalmazott.

A 2 órás különleges koncertfilm egyúttal a nemzetközi közönségszavazás győztese, a People's Lovie Award nyertese is lett. A Concerto Budapest filmjét a világ 30 országából érkező 1000 pályamű közül választotta be a kategória döntőjébe a londoni székhelyű, a legjelentősebb, európai internetes tartalmakat mustráló verseny, a Lovie Awards zsűrije.

A Concerto Budapest az ez évi nyertesek klubjában a CNN, a Gorillas, a Vogue, a Nature magazin, a Shell, a Spotify, a The Guardian, az MTV és a Sotheby's társaságában foglal helyet. A zsűri tagjai a rangos International Academy of Digital Arts and Sciences (IADAS), a verseny szervezője jelöli ki. Idén többek között az énekes-dalszerző Imogen Heap, Dan Howell (danisnotonfire), az író-színész Stephen Fry, Vic Hayes („a wifi atyja”), Robin Chase (Buzzcar alapító), Alexander Ljung, a Soundcloud alapítója, valamint Corinne Vigreux (TomTom alapító) voltak a tagjai.

A közlemény szerint a díjazás azért is rendkívüli, mert a film 1 hónapja nyerte el a Nemzetközi Velencei TV Fesztivál Arany Oroszlán fődíját az Előadó művészeti filmek kategóriában.

A film a Concerto Budapest és Kremerata Baltica rendkívüli együttműködésében létrehozott, 2019. december 4-én a Müpában rendezett koncertjéből készült. A koncertfilmet, a MEZZO TV külön engedélyével, mintegy 220 ezer magyar néző is megtekintette az interneten, mielőtt a legjelentősebb nemzetközi zenei TV, a MEZZO TV műsorára tűzte. A film producerei Szabó Stein Imre, Dr. Edvi Péter és Keller Annie voltak.

 

Concerto Budapest & Kremerata Baltica intro from Concerto Budapest on Vimeo.

 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Ajit Pait még Donald Trump nevezte ki, az elnökkel együtt távozik januárban.

A Zipernowsky Stúdió kirakatában karácsonyig minden nap új szociális design projekt mutatkozik be.

2020 novemberétől árulják a blogplatform hirdetési felületeit.

A  #PowerOfLiveEvents rendezvénysorozat és a „Hiányzol Anyu!” projekt is shortlistre jutott a nemzetközi fesztiválon.

A bevezetéshez új kampány is készült.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés