hirdetés
hirdetés
hirdetés

Berlini stúdiótól lehet tanulni az immerzív filmes technikákról

Ingyenes előadáson mesél a nézőt is bevonó technikákról a berlini High Road két alapítója.

hirdetés

Ha csak virtuálisan is, de folytatódnak a Fast Forward Program kurzusai a hazai filmesek számára. A Valóság a filmeken túl címre hallgató ingyenes előadáson és workshopon a berlini High Road Stories két alapítója, Harmke Heezen író és rendező, valamint Mike Robbins kreatív szakember és producer mesél majd olyan technikákról, amelyekkel aktív befogadó válhatnak a nézők is.

Forrás: High Road Studios
Forrás: High Road Studios

A High Road Stories immerzív dokumentumfilm-élményekkel foglalkozik, innovatív, magas minőségű projekteken dolgoznak tehetséges nemzetközi alkotókkal. Kiállítási helyszíneik között szerepel a berlini Alte Nationalgalerie, a tajvani Nemzeti Palotamúzeum, a Jeruzsálemben található Izrael Múzeum, a stuttgarti Stadtpalais és a Munch Center Norvégiában, valamint olyan nemzetközi filmfesztiválok, mint a CPH: DOX (Koppenhágai Nemzetközi Dokumentumfilm-fesztivál), az IDFA (Amszterdami Nemzetközi Dokumentumfilm-fesztivál) és a DOK Leipzig.

Az előadásra és workshopra itt lehet regisztrálni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés