hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az RTL szerint több helyre szórják szét az SZFE képzéseit

A régi Duna TV székház mellett például az Infopark is új helyszín lehet.

hirdetés

Előbb az ATV szellőztette meg, hogy megszűnik az Ódry-színpad, és az Uránia lesz az SZFE-sek új játszóhelye, mint ahogy bezár a Vas utcai kollégium is. Az RTL Híradója szerint a kollégium valóban bezár, és már azt is lehet tudni, hova költözhetnek a különböző szakok, irodák. 

A csatorna szerint az egyetem filmes képzései a Duna TV régi, I. kerületi székházának egyik részébe települnek át (erről korábban a HVG is írt), a színészképzés marad Pesten, az adminisztráció pedig az Infoparkban kapna helyet.

Az egyetemet irányító alapítvány kuratóriuma korábban azt közölte, hogy a tanítás csak február 1-én kezdődhet meg. Vidnyánszky Attila kuratóriumi elnök azonban már korábban utalt rá, hogy a hónapokig blokád alatt tartott Vas utcai épület helyett új helyszínen folytatódik az oktatás.

Az SZFE blokádját a hallgatók a szigorúbb járványügyi rendelet miatt november 10-én függesztették fel.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés