hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az IKEA a fenntarthatóság jegyében már szétszerelési útmutatót is kiad

A hat legnépszerűbb bútorokhoz immár elérhető az elpakolást és szállítást megkönnyítő segédlet.

hirdetés

Folytatja a fenntarthatóság irányába mutató kezdeményezéseit az IKEA. A használt bútorok visszavétele mellett a cég az oldalán elérhetővé tette hat legnépszerűbb termékének szétszerelési útmutatóját.

Ezzel az IKEA a költözőket, a használt bútorukat eladásra kínálókat, vagy csak a lakást, irodát átrendezőket segíti az egyszerű segédlettel. Ezzel emékeztetve mindenkit arra, hogy a használt bútor még másnak, máshol, vagy felújítva jól jöhet.

A szétszerelési útmutatók itt találhatók.

(via: The Drum)

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret a Westend.

Az ügyészség szerint az énekes véralkoholszintje a határérték alatt volt a letartóztatáskor.

Július 1-től minden kiadó egyéni problémája, hogyan jut el az újság az előfizetőhöz.

Március 9-ig lehet jelentkezni nonprofit szervezeteknek a hallgatói kezdeményezésként létrejött MOME Movement arculati pályázatára. 

Június 1-ig várják a munkákat kommunikációs ügynökségektől, film producerektől, vállalatoktól, TV-csatornáktól és diákoktól.

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés