hirdetés
hirdetés
hirdetés

Adventi magazinműsor-sorozatot indít a Spektrum Home

Az Adventi készülődés Havas Dóra és Csonka András műsorvezetésével lesz látható november 21-től.

hirdetés

Új magazinműsort indít a Spektrum Home, „Adventi készülődés” címmel. A műsor már november 21-én elindul, és ezt követően minden szombaton és vasárnap – egészen december 20-ig látható lesz Havas Dóra és Csonka András műsorvezetésével, reggel 9 órától.  

Már az adventi időszak előtt egy héttel kezdetét veszi az új műsor, melynek bevezető hétvégéjén a csatorna népszerű arcai mutatkoznak be a megszokott sorozataiktól kicsit eltérően, ezúttal ugyanis magánemberként szólalnak meg saját ünnepi tapasztalataikról, élményeikről. Mindemellett abból is ízelítőt kapnak a nézők, hogy mi minden vár rájuk a következő hetekben. 

Majd advent első hétvégéjétől, vagyis november 28-tól kezdődően olyan vendégek segítenek az ünnephez kapcsolódó ötletekkel, mint Wolf Kati, Szulák Andrea, Sütő Enikő, Csorba Anita, vagy Szekeres Adrien. 

A sütés-főzés mellett számtalan praktikus, saját kezűleg készíthető ajándékötletet is bemutat majd a műsor, lesz szó a stílusos lakásdíszítésről és öltözködésről, és mindemellett hangsúlyan arról is, hogyan lehet az idei ünnepünk tudatos – a felhasznált alapanyagoktól kezdve egészen a fa díszítéséig. A lelkünk ápolása egyik részből sem fog elmaradni: hogyan köszöntsük fel az idős nagyszülőket, ha látogatni nem tudjuk őket, illetve hogyan legyen teljes az ünnep, ha éppen egyedül ülünk a karácsonyi asztalnál – olvasható a csatorna közleményében. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Ajit Pait még Donald Trump nevezte ki, az elnökkel együtt távozik januárban.

A Zipernowsky Stúdió kirakatában karácsonyig minden nap új szociális design projekt mutatkozik be.

2020 novemberétől árulják a blogplatform hirdetési felületeit.

A  #PowerOfLiveEvents rendezvénysorozat és a „Hiányzol Anyu!” projekt is shortlistre jutott a nemzetközi fesztiválon.

A bevezetéshez új kampány is készült.

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés