hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Rogán-földügyről író indexes szerző nem akarja felfedni magát

Nem teljesen érteni, miért is van szükség az álnévre közéleti híreknél.

hirdetés

Az Index egyik álnéven publikáló szerzőjének szentelt külön cikket a 444. Az oldalnak a Szeredy Dani álnév alatt publikált cikkek közül főleg a Rogán Antal és új feleségének földügyeiről publikált írás tűnt fel. Abban a cikkben az Index szerzője azzal érvelt, hogy a földhivatali és a banki források alapján még nem történt meg az 1,6 milliárd forint értékű földvásárlás, amiről addigra a sajtó nagy része beszámolt.

Az elbizonytalanító cikk állításai aztán később visszaköszöntek Rogán érvelésében is. "A feleségem állami banktól hitelt nem kapott és semmilyen föld nem került a tulajdonába. Ráadásul a jövőben sem szeretne földtulajdonos lenni” - nyilatkozta aztán az ügy kipattanása után Rogán Antal.

A 444 érdeklődött Fekete-Szalóky Zoltánnál, az Index megbízott főszerkesztőjénél, hogy ki írta cikket. A főszerkesztő szerint egy, az Index szerkesztőségében dolgozó újságíró a szerző, aki nem akarja feldedni kilétét. Az álneves szerző írt korábban az Indexre a Pinceszínház vezetőjének kirúgásáról, a kormány vakcinavásárlásáról, és hogy mennyit költött a kormány a gazdaságvédelemre. Azt nem tudni, miért nem lehetett ezeket a cikkeket szerzői névvel vállalni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret a Westend.

Az ügyészség szerint az énekes véralkoholszintje a határérték alatt volt a letartóztatáskor.

Július 1-től minden kiadó egyéni problémája, hogyan jut el az újság az előfizetőhöz.

Március 9-ig lehet jelentkezni nonprofit szervezeteknek a hallgatói kezdeményezésként létrejött MOME Movement arculati pályázatára. 

Június 1-ig várják a munkákat kommunikációs ügynökségektől, film producerektől, vállalatoktól, TV-csatornáktól és diákoktól.

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés