hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Netflix 2021-ben ráerősít a filmekre: minden hétre új megjelenést ígérnek

Összesen 70 filmet mutat be idén a streamingóriás.

hirdetés

Egyelőre nem lesz látványos jele a streamingoldalak kínálatában a járvány miatti forgatási leállásoknak - legalábbis erre utal a Netflix friss bejelentése, amelyben a felületre idén érkező filmeket árulták el. A Netflix erősödő filmes stratégiájával nemrég a magyar nézők is szemebsülhettek, hiszen Wéber Kata és Mundruczó Kornél rendezése, a Pieces of a Woman épp a Netflixen mutatkozott be világszerte.

A Netflix folytatja az építkezést ezen a területen is a filmes részlegért felelős Scott Stuber vezetésével. Az új szlogenhez (New Movies Every Week) méltóan 2021-ben összesen 70 originals címkével ellátott (azaz Netflix által forgalmazott) mozifilm debütál a Netflixen: köztük 52 angol nyelvű fikciós mozi, 10 nem angol nyelvű produkció és 8 animációs film. 

A most bejelentett listában találjuk például a Leonardo Dicaprio és Jennifer Lawrence főszereplésével készülő Don't Look Upot vagy a Ryan Reynoldsot és Dwayne Johnsont felvonultató Red Note-ot. Szintén idén érkezik a Netflixre a már most Oscar-várományosként beharangozott Malcolm & Marie, amelyben Zendaya és John David Washington játssza a főszerepet, és amelynek operatőre Rév Marcell volt.

A teljes filmes lista itt böngészhető.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés