hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Mountain Dew visszahozta egy reklám erejéig a Szörnyecskéket

A cukormentes változatot hirdető reklámban szerepel a film főhősét, Billyt megformáló színész is.

hirdetés

Ki ne emlékezne a 80-as évek végéről a Szörnyecskék című kétrészes filmművészeti alkotásra, illetve az annak farvizén az épp demokratizálódó Magyarországra beömlő, tonnányi merchandisingra? Hát persze! Akinek hiányérzete van azóta is, annak most van egy jó hírünk: a Mountain Dew készített egy reklámot az üdítő cukormentes változatának, amiben a filmben Billyt alakító színész, Zach Galligan, valamint a Gizmo (a főhős gremlin) hangját adó Howie Mandel is szerepel. 

A reklám maga nem nagy szám, de tisztességes munka, és arról szól, hogy Zach nem tudja visszafogni magát, és megkóstoltatja Gizmóval az üdítőt, amitől persze utóbbi elkezd futószalagon új gremlineket kiköpni magából. A reklám végén Zach lánya undorral vegyes megdöbbenéssel mered apjára, hogy ez megint megtörtént.

Forrás: AdAge

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret a Westend.

Az ügyészség szerint az énekes véralkoholszintje a határérték alatt volt a letartóztatáskor.

Július 1-től minden kiadó egyéni problémája, hogyan jut el az újság az előfizetőhöz.

Március 9-ig lehet jelentkezni nonprofit szervezeteknek a hallgatói kezdeményezésként létrejött MOME Movement arculati pályázatára. 

Június 1-ig várják a munkákat kommunikációs ügynökségektől, film producerektől, vállalatoktól, TV-csatornáktól és diákoktól.

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés