hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Mitte lett az ügynökségi partnere a 13. kerület legnagyobb vízpart közeli lakásberuházásának

A MITTE Communications nyerte a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport Duna Terasz Grande társasház-fejlesztésének integrált ügynökségi tenderét. A MITTE 2021 februárjától látja el a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport legújabb lakásberuházásának kommunikációs és marketing feladatait.

hirdetés

A Kreatívnak eljuttatott közleményükben azt írják, a nemzetközi pénzügyi befektető csoport hazai vállalataként alakult D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport 13 évvel ezelőtt, a város és a pesti Duna-part találkozásánál kezdte meg a Duna Terasz Lakónegyed építését. A tíz hektárnyi területű lakónegyed első, 362 lakásos lakóparkját 2009-ben, a második ütemet, a 322 lakásos Duna Terasz Prémiumot 2019-ben adták át.

A meghívásos tenderen hat ügynökség vett részt. A Mitte médiatervezési és PR stratégiai tanácsadói feladatok mellett az imázskommunikációs és eladás-támogatás célú kreatív hirdetésekért, film- és rádióspot gyártásért, a PR feladatok mellett az online, offline médiakampányok tervezéséért és kivitelezéséért felel. Fentieken túl az online közösségi média felületek menedzselése, illetve a hírlevél- és PPC kampányok lebonyolítása is feladatukat képezi.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Public.com a GameStop-botrány kapcsán szúrt oda finoman a Robinhoodnak.

Az Etikus kommunikáció a világjárvány után című panelbeszélgetésre hívták meg.

Bob Ross egy boldog kis üdítős palackot is fest a tájképére.

A műsor gyártócége, a Paprika Studios a február 27-i döntőre időzítette az akciót. 

A képviselő szerint nincs tökéletes állapot a sajtószabadság érvényesülése szempontjából, és közszájon forgó legendának tartja, amit a magyar sajtószabadságról állítanak a nyugati sajtóban.

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés