hirdetés
hirdetés
hirdetés

A már csak neten elérhető Klubrádió ügye téma Brüsszelben is

A 92,9-es frekvencián február 15-től nem szólhat a Klubrádió, mivel a Fővárosi Törvényszék korábban indoklás nélkül utasította el a rádió keresetét. Brüsszelben közben arról kommunikál a kormánypárt, hogy a helyzetről álhírek terjednek a nemzetközi sajtóban.

hirdetés

Az ellenzéki rádió megszűnése a nemzetközi sajtóban is visszhangot keltett, a Reuters, a Spiegel, a Washington Post és a Bloomberg is beszámolt róla – írtuk  múlt héten. Jogerős bírósági döntés még nincs, de az aktuális frekvenciahasználati engedély február 14-ig élt – ezért nem szólalhat meg ismert frekvenciáján a rádió. A műsorok a klubradio.hu-n és Youtube-on érhetőek el.

Nincs itt semmi látnivaló

Szombaton írt arról a Telex, hogy az ügy elért az Európai Bizottságba. Az EB arra kérte Magyarországot, hogy tartsa tiszteletben az információszabadságra vonatkozó uniós irányelveket, és amíg nyitott még bármilyen jogi eljárás, addig ne hallgattassa el a Klubrádiót.

Múlt pénteken öt frakcióból (Renew Europe, S&D, Zöldek/EFA, Európai Néppárt, GUE/NGL) 80 EP-képviselő írta alá a magyar mellett a lengyel helyzetre is reagáló levelet, hétfőn pedig az Azonnali a Politicót idézve számolt be arról, hogy a kommunikáció a másik irányból is elindult: az Európai Néppárt EP-képviselőit a Fidesz brüszeli delegációja „tájékoztató jegyzetnek” nevezett levéllel kereste meg. Ebben arról írnak, hogy Klubrádió-ügyben „álhírek és hamis értelmezések” jelentek meg a nemzetközi sajtóban.

A Klubrádió helyzetéről kapcsolódó írásainkban lehet részletesen olvasni.

Nyitókép: Klubrádió Facebook oldala

Balkányi Nóra
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret a Westend.

Az ügyészség szerint az énekes véralkoholszintje a határérték alatt volt a letartóztatáskor.

Július 1-től minden kiadó egyéni problémája, hogyan jut el az újság az előfizetőhöz.

Március 9-ig lehet jelentkezni nonprofit szervezeteknek a hallgatói kezdeményezésként létrejött MOME Movement arculati pályázatára. 

Június 1-ig várják a munkákat kommunikációs ügynökségektől, film producerektől, vállalatoktól, TV-csatornáktól és diákoktól.

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés