hirdetés
hirdetés
hirdetés

A héten még lehet pályázni a Best.net-re!

Digitális nagyversenyünkre január 15-ig tart a teljes áras nevezés.

hirdetés

A social megoldások versenyeként indult, majd DMBP-ként teljes körű digitális kampányversennyé érett versenyt tavaly neveztük át, hogy még a teljesebb kiterjesztést tükrözze a név: mobilappokat, honlapokat, microsite-okat, idéntől pedig a márkák új digitális szolgáltatásait és az online térbe költöztetett eseményeket, külső-belső streameket, webinarokat is várjuk!

Kampánycélok szerint csupán három részre bontottuk a mezőnyt: márkaépítés/image, leadgenerálás/sales és CSR/TCR.

A zsűri elnöke Pőcze Balázs, a Mito alapító kreatívigazgatója. Tagjai: Mérő Ádám, a Coca-Cola regionális médiása; Juhász Péter Tibor, a Vodafone hazai marketingvezetője; Koralewsky Márk, az ACG digitális vezetője; Tőrös Balázs, a Fastbridge kreatívvezetője; Babucs Péter, a Bold Ideas head of art-ja; Farkas Vilmos, a Saatchi & Saatchi Budapest vezető kreatívigazgatója és Melher Dóra, a Dot szenior ux-ese. A Kreatív szerkesztőségét Pál Zsombor főszerkesztő képviseli.

Minden további részlet a verseny oldalán!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés