hirdetés
hirdetés
hirdetés

A félregépelőkkel cukkolja a Popeyes a McDonald's újdonságát

Már épp ideje volt, hogy valaki gúnyt űzzön a magánhangzók nélküli márkanevekből.

hirdetés

A McDonald's a sneakervilágból kölcsönzött ötlet alapján limitált kiadású szendviccsel rukkolt elő. A Crispy Chicken Sandwichre egy weboldalon, a chkndrop.com-on lehetett lecsapni. A korszellemnek megfelelően az 5 dollárt befizetők nem csak a szendvicsből kaphatnak ízelítőt, de egy pulcsit és egy vinyl-lemezt is kapnak a rendelésük mellé. A kuponok, ahogy az ilyen dropoknál lenni szokott, az ezkluzivitás ígérete miatt hamar el is fogytak. Krézi idők krézi dropjai azért ezek a Z generációt célzó marketingben, nem?

A ropogós csirkeszendvicsekben utazó Popeyes azonban nem állta meg, hogy ne cukkolja kicsit a területére merészkedő McDonald's-ot. Felvásároltak ötven, a chkndrop.com-ra hasonlító URL-címet, számítva az elgépelésekre. A Popeyes a rossz linkekre tévedő első 10 ezer felhasználót ajándék szendót rejtő kóddal lepte meg.

(Via: AdAge)

 

 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret a Westend.

Az ügyészség szerint az énekes véralkoholszintje a határérték alatt volt a letartóztatáskor.

Július 1-től minden kiadó egyéni problémája, hogyan jut el az újság az előfizetőhöz.

Március 9-ig lehet jelentkezni nonprofit szervezeteknek a hallgatói kezdeményezésként létrejött MOME Movement arculati pályázatára. 

Június 1-ig várják a munkákat kommunikációs ügynökségektől, film producerektől, vállalatoktól, TV-csatornáktól és diákoktól.

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés