hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Blikktől érkezik új főszerkesztő-helyettes az Indexhez

Gedei Norbert a szórakoztató tartalmakért felel majd.

hirdetés

Megvan az Index harmadik főszerkesztő-helyettese: a Media1 úgy értesült, hogy Gedei Norbert, a Blikk főszerkesztő-helyettese érkezik a hírportálhoz. Gedei a szórakoztató tartalmakért, így többek között a Mindeközben rovat anyagaiért felel majd új munkahelyén.

A Blikket kiadó Ringier Axel Springer Magyarország a Media1-nek megerősítette a hírt. „Gedei Norbert február elejéig marad velünk. Az online főszerkesztő-helyettesi feladatokat 2021. február 4-től Tibay Gábor veszi át, az átadás-átvételi teendők a napokban elkezdődnek” - kommentálta a hírt a Blikk kiadója.

Gedei Norbert
Gedei Norbert

Gedei Norbert első ízben 2009-től 2016 áprilisáig volt a Blikk főszerkesztő-helyettese volt. Kolossváry Balázs távozása után Gedei 2020 augusztusáig főszerkesztő is volt a lapnál egészen Kolossváry visszatéréséig.

„Sokáig dolgoztam piacvezető lapnál, és tudom, milyen komoly feladat megszerezni és megtartani egy médiumnak ezt a pozíciót. Az Index nagyon erős alapokon nyugszik, remélem, sikerül majd nekem is hozzátennem az építkezéshez. Az elsődleges feladatom viszont most az lesz, hogy betagozódjak a csapatba, és elnyerjem a kollégák bizalmát” – mondta új megbízatása kapcsán Gedei.

Gedei mellett Karip Tímea érkezését jelentette még be a lap, ő a vizuális rovat vezetésével dolgozik majd a jövőben a címlapi, fotós és videós tartalmak megjelenésének megújításán. Karip korábban, 2018-2019 környékén is dolgozott már az Indexnél képszerkesztőként.

 A hírt 19:45-kor frissítettük.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés