hirdetés
hirdetés
hirdetés

800 euró díjazású újságírói pályázatra lehet jelentkezni

A Minority Rights Group idén is meghirdette a Fejlesztési Újságírói Díj pályázatot. Nevezési határidő: június 15.

hirdetés

A díj célja, hogy az MRG a nemzetközi fejlesztés témájában kiemelkedően magas színvonalú anyagokat készítő újságírókat jutalmazza. A bruttó 800 eurós fődíj mellett a zsűri döntése alapján további pályázók is kaphatnak díjat.

„A pályázatra bármely újságíró, tudósító, riporter jelentkezhet olyan alkotással, amely a nemzetközi fejlesztés témájában (ideértve a nemzetközi emberi jogokat, különböző országokban a kisebbségek helyzetét, szegénységet, egyenlőtlenséget, társadalmi változásokat, nemzetközi gazdaságfejlesztési projekteket, méltányos kereskedelmet) Magyarországon jelent meg nyomtatott sajtóban, rádióban, televízióban vagy online sajtótermékben, 2019. május 1. és 2020. június 1. között” – olvasható a kiírásban. Bármilyen terjedelmű és műfajú munka érkezhet, egy-egy jelentkező több anyaggal is pályázhat, ha pedig egy anyagot többen írtak, az egy pályázatnak számít.

A zsűri tagjai Dudás Gergely, az Index volt főszerkesztője, Móricz Ilona, a Független Médiaközpont kuratóriumának tagja és Polyák Gábor, a Mérték Médiaelemző Központ ve-zetője.

A jelentkezést az anyagot készítő újságíró vagy a szerkesztője nyújthatja be, ide kattintva

Nevezési határidő: 2020. június 15., hétfő, 23:59.

MRG

A Minority Rights Group International nemzetközi emberi jogi szervezet az etnikai, vallási és nyelvi
kisebbségek és az őslakos közösségek jogainak biztosításáért dolgozik, több mint 50 országban, több mint 150 partnerrel együttműködve. A Minority Rights Group Europe budapesti központtal működik.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Mostantól a Red Lemonnal repül tovább a légitársaság.

Edukációs hónapot indít a magyar keresőmarketing szakmát összefogni kívánó DIMSZ Keresőmarketing tagozata, cikkekkel és ingyenes kutatási anyaggal.

Az Egyesült Államokban zajló tüntetésekről tudósítva eddig 140 riportert bántalmaztak a rendőrök, illetve néhol a tüntetők is.

Az ötvenes éveket idéző grafikákkal ünneplik, hogy lassan vége a korlátozásoknak.

Sportfive néven folytatja a Groupama Arénát is üzemeltető cég.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés