100 mell

Jávor Bence a Greenroom kreatívigazgatója értekezik röviden a Recharge legfrissebb darabjában arról, hogyan szerette meg az úszást, annak ellenére, hogy utálja az élővizet. 

A feleségemtől egy standupot kaptam születésnapomra. Nem nézni, csinálni. Egyszer mondtam, állítólag. Könnyen el tudom képzelni. Nagyon sok dolgot mond az ember. Azt is, hogy szeretne vidékre költözni, jó lenne több verset olvasni, vagy átúszni a Balatont. Egy nagy alvás általában segít, aztán eldől melyiket kell komolyan venni.

A Balatont mondjuk tényleg átúsztam 2 éve. Iszonyodtam az élővíztől, gondoltam elmúlik. Nem múlt el. A felkészülés alatt kiderült, hogy az agy a monotonitás elől a meditációba, vagy a gondolkozásba menekül. A gazdája meg mindkettővel jól jár. Kipihenve, vagy feltöltve száll ki a vízből. Általában: is. Ötletelés száz mellen. "Brainstroking". (Most találtam ki, majd még dolgozok rajta.) Szóval átúsztuk.

 

"Tuk". Molos ügyfél is megcsinálta, nulla edzéssel, szalmakalapban. Kicsit rajta is maradt (a szokás, nem a kalap). Átúszta idén is. Én lekéstem egy órával. Egyéni csúcs azért így is volt. Akarattya - Révfülöp, 65km, négy és fél kurva óra!

Te tudtad, hogy a kudarc is tölt? Másnap 3 kilométert úsztam baszdühből. Abban a Balatonban, amitől rettegek. Jó: parttal párhuzamosan, de akkor is. Azóta meg minden szerda reggel a Sportban (Nagyapánk hívta így). Belső 33-as, utána szauna. "A Covid meghal 42 fok felett". Ezt onnan tudom. Na, mit szólsz? A szauna is tölt. Csak sose tudhatod, hogy aznap éppen mivel. Nagy lutri, hogy a tízmillió virológus, politológus, vagy belgyógyász országára nyitod rá az ajtót. Mindegy: "Tessék már gyorsan bejönni!!!"

A standupot meg legközelebb elmesélem.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!