hirdetés
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 148
#1
Kreatív Online >> Kreatív Online >> Reklám
2013-11-26

A Heineken marketingigazgatója az ügynökségekről, és a nemzeti érzésről. 

#2
Kreatív XX. évf. 6. szám
Kreatív Online >> Kreatív Online >> Marketing
2011-07-20

Nyakkendővezérelt médiaipar, az a baj. Interjú Alexander Bard médiaguruval.

#3
Kreatív XIX. évf. 12. szám
Kreatív Online >> Más médium
2011-02-10

Pohárnok Gergely nem vágyik rá, hogy megcsinálja a Transformers 60-at.

#4
Kreatív XIX. évf. 11. szám
Kreatív Online >> Kreatív Online >> Média
2010-12-14

Interjú Tóth Orsolyával, aki a kincstári médiaügynökségként számon tartott IMG operációs igazgatója lett.

#5
Kreatív XIX. évf. 10. szám
Kreatív Online >> Kreatív Online >> Média
2010-12-08

Két óra alatt annyit kerestek sms-sel, mint reklámmal előtte fél év alatt. Interjú Weiler Péterrel, a Habostorta-csoport vezetőjével.

#6
Kreatív XIX. évf. 9. szám
Kreatív Online >> Kreatív Magazin >> Portré
2010-10-19

Halálra van ítélve a mai ügyfél-ügynökségi kapcsolatrendszer a HD Group-os Urbán Zsolt szerint. A Kreatív portréinterjúja.

#7
Kreatív Online >> Kreatív Magazin >> Portré
2010-07-14

Egyszerűségükben szokatlanok, ezért érthetőek az új Telenor kampányok – állítja Kallós András, a vállalat marketingkommunikációs igazgatója. Szerinte nem a szakmának kell megfelelni,  és minden kreatívdíj mellé odatenne egy kutatást. A Kreatív Magazin interjúja.

#8
Kreatív XIX. évf. 6. szám
Kreatív Online >> Kreatív Magazin >> Portré
2010-06-14
A top-ügynökségek munkáinak maximum tíz százaléka kiemelkedő - véli Horváth Lajos, a Cluso társalapítója. Budapest Bank Emese és Vatera Vera egyik megalkotója a Laboratytól való távozásának hátteréről is beszélt a Kreatív Magazin címlapinterjújában.
#9
Kreatív XIX. évf. 4. szám
Kreatív Online >> Kreatív Magazin >> Portré
2010-04-28
Magyar ember talán még sosem volt olyan befolyásos marketinges pozícióban, mint Müller Kornél, az Unilever globális CMI-igazgatója. A Kreatív áprilisi címlapinterjújában beszél az insight-kutatás lényegéről és arról, hogy miként ér véget az az idő, amikor az FMCG-szektorból dőlt a pénz a hagyományos médiába.
#10
Kreatív XIX. évf. 1-2. szám
Kreatív Online >> Kreatív Magazin >> Portré
2010-02-17

Szigorúan fogja szájtján a reklámokat Veszelovszki Zsolt, a Port.hu alapítója. Szerinte ami zavarja a felhasználót, az hosszú távon rossz az oldalnak is. A jéghokizás majdnem annyira izgalmas számára, mint a Port-birodalom.

hirdetés
hirdetés

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés