hirdetés
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
Kreatív Online >> Kreatív Online >> Smart City
2014-12-11

A közösség a legjobb városi appok motorja. Közlekedés, evés-ivás, no meg a turisták.

#2
Kreatív Online >> Kreatív Online >> Smart City
2014-12-11

Bemutatjuk az antik Manhattant, a tökéletes kolostort, az utópisztikus reneszánszt és Germániát. 

#3
Kreatív Online >> Kreatív Online >> Smart City
2014-12-10

Öt magyar szakember a legokosabb városokról. 

#4
Kreatív Online >> Kreatív Online >> Smart City
2014-12-10

Ismerkedjenek meg a JCDecaux történetével. 

#5
Kreatív Online >> Kreatív Online >> Interaktív
2014-12-09

Izgalmas városfejlesztési projektek a világból.

#6
Kreatív Online >> Kreatív Online >> Smart City
2014-12-09

Ezt mondta Havasi Gábor, de megkérdeztük még Réz Andrást és Falvay Lászlót is az OOH-ról.

#7
Kreatív Online >> Kreatív Online >> Marketing
2014-12-08

Ezt mondta a Kreatívnak Finta Sándor, Budapest főépítésze. Interjú. 

hirdetés
hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés