hirdetés
hirdetés
hirdetés

Változás a Computerworld élén

hirdetés

Fábián Zoltán veszi át Mester Sándortól a Project029 kiadó Computerworld-üzletágának vezetését. A Computerworld havonta kétszer megjelenő szaklap főszerkesztői posztján Mester Sándor helyébe a korábbi főszerkesztő-helyettes lép.

Fábián Zoltán korábban kis-, közepes-, multinacionális és állami nagyvállalatokban dolgozott üzletfejlesztési, marketing, értékesítési, IT-fejlesztési és üzemeltetési területeken.

Az új főszerkesztő, Sós Éva a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Bolyai János Katonai Műszaki Főiskolai Karán végzett, katasztrófavédelmi szakirányon. Újságírással 13 éve foglalkozik, nyolc évig a Hírek Média Kft.-hez tartozó informatikai portál, a Terminal.hu gazdasági rovatvezetője volt, de publikált a Hvg.hu-n, a Népszava Eco.com mellékletében, az Origón, a Spektrum Magazinban, is. A Computerworldnél 2011 óta dolgozik.

Mester Sándor, aki idén május elejétől vezette a Compterworld-üzletágat és volt a Computerworld főszerkesztője, a BME-Infokom Innovátor Nonprofit Kft.-nél folytatja pályafutását.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés