hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jelentkezz, ha önkéntesként is dolgozol!

Készülő cikkünkhöz keresünk a kommunikációs iparágban dolgozók közül olyanokat, akik szabadidejükben önkénteskednek. Szeptember 3-ig várjuk a jelentkezéseket, részletek alább!

hirdetés

A Kreatív egyik cikkéhez olyan szereplőket keresünk, akik kommunikációval foglalkoznak - tehát reklám-, média-, vagy online ügynökségnél, médiumnál, vagy marketinges pozícióban dolgoznak -, emellett pedig önkéntes munkát is végeztek, vagy végeznek.

Várjuk tehát a személyes jelentkezéseket, vagy ajánlásokat szeptember 3-ig önkéntes tárgymegjelöléssel a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, az alábbi kérdések kitöltésével (ajánlásnál nem fontos mindet kitölteni): 

  • önkéntesként dolgozó neve
  • munkahelye
  • pozíciója
  • elérhetősége
  • hol, mit és meddig/mióta dolgozott/dolgozik önkéntesként

Személyes jelentkezésnél kérjük írd le, hogy miért lettél önkéntes, mit vártál és mit kapsz tőle?

Néhány önkéntest bemutatunk a cikkünkben, de ha túl sok jelentkezés, vagy ajánlás érkezik, akkor az emailek alapján fogunk válogatni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

George-ot a Greenroom vezeti be a hazai piacra.

Az ikonikus pajzshoz 1993 óta nem nyúltak, nem is nézett ki jól mobilon. Terveztek egy új céges fontos is.

A Pont Itt szaklap átadta a Gastro&Hotel Design Award elismeréseit.

A közép-európai borbár megjelenése egyből be is húzott egy dizájndíjat.

A Vodafone szenzorai és a Here térképei segítenek neki, a sofőr a garázs bejáratánál kiszállhat. Budapesten mutatták be.

hirdetés

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés