hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vízpiaci hírmagazin indult

Hiánypótló céllal indította el egy kommunikációs tanácsadó cég az internetes Vízpiac Magazint. A site főszerkesztője a BBC-s tapasztalatokkal is rendelkező Láng Balázs.
hirdetés

„Magyarország dúskál ivóvizekben, ásványvízben, gyógyvizekben, vadvizekben. Az arab országok virágzó gazdaságot építettek a saját természeti kincseikre, ezért nagy hiba lenne, ha a víz ügyét Magyarország nem a súlyának megfelelően kezelné” – mondta el Láng Balázs, az április 15-én debütált online Vízpiac Magazin főszerkesztője.

A szakember szerint egy ilyen portálra nagy szüksége van a vízzel foglalkozó szakmáknak, iparágaknak. A Vízpiac.hu oldalon külön rovatot szenteltek a gyógyfürdőkkel, az ásványvizekkel és az ivóvizekkel kapcsolatos híreknek, de rendszeresen összefoglalják a vízzel kapcsolatos nemzetközi híreket is. Ezen kívül hetente hírlevelet küldenek a magyar vízpiaci szereplőknek.

 „Az új site az ivóvíz és ásványvíz szegmensekre úgy tekint, mint az egységes magyar vízpiac két egyaránt értékes szeletére, munkákkal éppen ezért nem kívánjuk tovább élezni a csapvizesek és ásványvizesek közötti mesterséges szembenállást. Szemléletformálásba kezdünk. Vizet iszunk, de vizet is prédikálunk” – fűzte hozzá Láng Balázs, aki a site köszöntőjében így fogalmaz: „Nem politizálunk, de feszegetni fogjuk, a magyar döntéshozók miért nem szentelnek elegendő figyelmet a globális vízhiány nyomasztó problémájának”.

A Vízpiac Magazint a főszerkesztő cége, az Oberschall & Blum Consulting Kommunikációs Tanácsadó adja ki. A cég a honlap dizájn és fejlesztési feladataira a Le Coint kérte fel.

Mint ismert, Láng Balázs korábban a Kormányzati Negyed Projekt sajtófőnöke volt. Pályafutását a Magyar Rádióban (MR) kezdte, majd az InfoRádió munkatársa volt, ezután a Magyar Televízió (MTV) Este című műsora következett. Később a BBC World Service budapesti tudósítója lett, majd Londonban volt a rádió szerkesztő-műsorvezetője.

A Vípiac.hu marketingigazgatója Fehér Nikoletta, aki korábban a Pécs TV-nél és a Pécsi Filmirodán is kipróbálta magát hasonló szerepkörökben. A szakember korábban gyártásvezetőként dolgozott a Pécsi Európa Kulturális Fővárosa projektnél, ahol különböző reklámszpotok készítését koordinálta.

A kiadó távlati terve között szerepel, hogy a magazin anyagai nyomtatott formában is megjelenjenek.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés