hirdetés
hirdetés
hirdetés

Céglánya született az Adaptive tulajának

Videohouse néven online videóhirdetésekre specializálódott sales house-t alapított Magyarországon a Ballroom International Group. 

hirdetés

A Videohouse értékesíti a TV2, a Viacom és az AXN csatornák, illetve a CEMP-pel kötött megállapodás eredményeképpen az Indavideó videóhirdetéseit, a későbbiekben pedig a hirdetési hálózat dinamikus bővítését tervezi.

A Videohouse tulajdonosa az Adaptive Media Sales House-t is jegyző Ballroom International Group, a cég ügyvezetője Sopov István, a Ballroom igazgatósági tagja, üzletfejlesztési vezetője Szőcs Réka, aki korábban a ZenithOptimedia televíziós vásárlásért felelős vezetője volt. A Videohouse értékesítési partnere a Brindza Gábor által vezetett Madhouse.

A Videohouse a hirdetési hálózatában a videóreklámokat többrétű közönségszegmentálásra alkalmas technológiával szolgálja ki. A hirdetéskiszolgáló rendszert a szintén Ballroom-csoporthoz tartozó török Vidyoda fejleszti és adaptálja a magyar piacra. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A One-Channel kategória díjairól dönthet a Fastbridge kreatívigazgatója.

A vállalatok fenntartható fejlődésről szóló kommunikációját támogatják.

Három régiós országban nyílik meg a márkák előtt a lehetőség, hogy az egyik legnépszerűbb Spotify-lábra álljanak.

A POME, a Deepinsight és a Free Association együttműködésében készül a kutatás a hazai költésekről, árazásról és a szegmens megítéléséről.

A Baby&me-t és az elindulásához kapcsolódó kampányt a feat. csinálta.

Ugyan az oltások megérkezésével már valamennyire látszik az alagút vége, ez nem jelenti azt, hogy 2021 még ne a változásokról, a rezilienciáról vagy a rugalmasságról szólna. Mely tulajdonságok mellesleg vírus nélkül is csak előrevisznek. Mit tudnak ehhez hozzátenni a HR szolgáltatók?

A nyitás közeledtével egyre többen már az irodai visszatérést tervezik. Tarts március 25-én velünk, járjuk együtt körbe a különböző hibrid megoldásokat: mit tanultunk, mit engedünk el, mit tartunk meg – minden ami a munkavégzés környezetére vonatkozik.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

Március 19-én, pénteken Belső kommunikációs workshop a Kreatív szervezésében!

hirdetés
hirdetés