hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új arculatot kapott az Egyperces.hu

Megújult az Egyperces.hu e-mail magazincsalád. Dinamizmus, átláthatóság, friss színek és átláthatóbb kategóriák.

hirdetés

Egyperces.hu e-mail magazincsalád arculata: friss színek és átláthatóbb kategóriarendszer fogadja az olvasókat. A dizájn mellett új hírlevéllel és interaktív alkalmazásokkal is jelentkeznek.

Az új színek mellett a 31 hírlevelet tematikus csoportokba sorolták a szerkesztők, így az új látogatók is könnyebben megtalálják az őket érdeklő témákat. Minden hírlevél saját, a sajtóközlemény szerint „házigazdát” is kapott: a Mozi Egypercesben például Oscar tolmácsolja majd a filmvilág aktualitásait.

Az arculatváltás mellett bővült az e-mail magazincsalád portfóliója is. A Zene Egyperces koncertturnékról, új albumokról és a sztárok életének fontosabb mozzanatairól is beszámol majd.

A tartalomfejlesztésen túl kiemelt hangsúlyt kaptak az interakciót biztosító alkalmazások is. Hamarosan új kalkulátorokkal bővül az oldal, így például felkerül egy alkoholszint-kalkulátor, amely az elfogyasztott italok alapján megmutatja, hogy mikor ülhetünk ismét a volánhoz. Emellett egy alkalmazás segítségével egyedi pólókat, felsőket tervezhetnek maguknak a látogatók.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés