hirdetés
hirdetés
hirdetés

Itt vannak az év legjobb honlapjai

Kihirdették az Év honlapja pályázat idei nyerteseit. Hullottak a díjak, elismerést kapott az Álommeló.hu, a Kieselbach Galéria honlapja, a Közbeszerzési Hatóság megújult honlapja is, a legtöbb díjat pedig Debrecen-környéki honlapok kapták. 

hirdetés

Idén tizenegyedszer rendezték meg az Év honlapja pályázatot. A versenyre 360 nevezés érkezett és összesen 61 díjat adtak át négy kategóriában (21 nagydíj, 23 különdíj, 15 minőségi díj és 2 egyéb díj). A legtöbb nevezés a szolgáltatás, az e-kereskedelem és a kereskedelem kategóriákba érkezett, 34, 31 és 21.

Az ügynökségek és a grafikai stúdiók közül díjat vehetett át a Kirowski Isobar, a Bigfish, a Hinora, a Ferling, a HD Group, a Femina, a Bónusz Brigád, az Upsilon és a Kulcs-Soft, és a Kreatív Vonalak.

A teljesség igénye nélkül kategóriadíjat kapott az év kreatív megoldásaként az Álommeló.hu, kultúra kategóriában a Miskolci Nemzeti Színház, kormányzati díjat kapott a Honvédelem.hu, kormányzati különdíjat a Közbeszerzési Hatóság honlapja, márkasite különdíjat kapott a Femina.hu, kereskedelem kategóriában pedig a Kieselbach Galéria nyert.

A nyertesek teljes listáját itt olvashatja.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés