hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ismerkedős alkalmazással nyomul az UP

hirdetés

Együttműködési megállapodást indított az UP Advertising, a Pesti Est és a Facebook eseményalapú mobilalkalmazás fejlesztésével foglalkozó startup, az Ntice (a közlemény szerint így kell őket ejteni: entájsz).

A magyar tervezésű és fejlesztésű, Olaszországban a Tech Peaksen kidolgozott Ntice alkalmazás alapja a facebookos események importálása, elve pedig a legegyszerűbb, kölcsönös szimpátia: egy adott eseménynél használói megjelölhetik a nekik szimpatikus résztvevőket. A felhasználók nem kapnak értesítést arról, ha megjelölik őket, csakis kizárólag akkor kerülnek kapcsolatba egymással, ha mindketten, egymástól függetlenül megjelölik a másikat.

Az Android- és IOS-alkalmazás a Valentin-nappal induló „Összehozzuk Budapestet” című eseménysorozattal startolt. A rendezvények február 14-e után Budapesten, több helyszínen zajlanak majd.

Az ügynökségi felállásban az UP Advertising az applikáción belüli promóciós felületek értékesítéséért és megoldásokért felel, a Pesti Est pedig erőteljes elérést biztosít az Ntice számára offline és online felületein. Az UP által értékesített felületek között jelenleg megtalálhatók az események, a helyszínek, valamint az eseménypromóciók,

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A petíció 12 ezer aláírás felett jár már.

Az Indenpendent Spirit Awards-on a kisebb büdzséjű alkotásokat díjazzák.

A tévészpot egy nonprofit vállalat jóvoltából született, akik azt szeretnék, ha minél többen állnának át növényi alapú étrendre.

A Netpositive és a FANUC is őket választotta.

Lego Vidiyo néven indít új szolgáltatást a gyártó, melynek lényege, hogy kiterjesztett valóság (AR) segítségével pingelje a gyerekek kreativitását.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés