hirdetés
hirdetés
hirdetés

Címlaptervező app a Cosmótól

Címlaptervező alkalmazást készített a Cosmopolitan a Facebookra. Bárki megtervezheti vele saját fotója alapján a címlapot.

hirdetés

Címlaptervező alkalmazást készített a Cosmopolitan a Facebookra. Az alkalmazás lényege, hogy a Cosmopolitan alkalmazásába belépve fel lehet tölteni saját fotónkat, amely alapján az alkalmazás elkészíti a Cosmo-címlapot.

Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője elmondta: „Eddig több ezer olvasónk próbálta ki az applikációt, örülök, hogy lefejlesztettük, mivel így a Cosmo-lányok egyik legtitkosabb vágya teljesült virtuálisan” – nyilatkozta. Elsőként a magazin szerkesztői próbálták ki az alkalmazást.

Azok közül, akik szeptember 30-ig megosztják jól sikerült címlapjukat a magazin szerkesztőségével, hárman bekerülnek a novemberi kiadványba.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A nyílt pályázatban a W betűs alapforma fix, a tartalom már szabadon variálható.

A Brit Média egy másik kiadványa, a 168 óra pedig új külsőt kap.

Ebben az évben már bárki ajánlhatja a „nagyköveteknek” a szerinte legkiválóbb, hazaszeretettől fűtött magyar teljesítményeket.

Az 1,2 millió követővel rendelkező oldal fotóiból készült könyvhöz maga a rendező írt előszót.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés