hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bloggerversenyt hirdetett a Nivea

Új termékdizájnnal, összetétellel és weblappal jelentkezik a Nivea Baby. A márka egyúttal blogíróversenyt is hirdet.
hirdetés

Megújult a Nivea Baby termékcsalád, ennek keretében nem csak a termékösszetevők változtak, a csomagolás is átalakult, továbbá májustól több tartalommal és információval jelentkezik a megújult Nivea Baby honlap is.

Az ide látogató kismamák újfajta hírlevélre is feliratkozhatnak, így 2-3 hetente személyre szabott aktuális útmutatókkal és tippekkel lehetnek gazdagabbak a terhesség kezdetétől egészen a gyerekek hároméves koráig.

A megújuló honlappal és hírlevéllel egy időben a Nivea Baby blogíróversenyt hirdet olyan kismamák és gyakorló szülők számára, akik a gyerekneveléssel kapcsolatos mindennapi tapasztalataikat, élményeiket az interneten osztják meg.

A verseny oldalán június 2-ig jelentkezhetnek a bloggerek. A legnépszerűbb blogokra június 2 és 30 között szavazhatnak az olvasók, akik mellett szakmai zsűri is kiválasztja az idei év legjobb Nivea Baby blogját.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

Halpert Zsuzsa felel a jövőben a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és további öt országban a dél-kelet-európai régióban.

Hajú vana dududu rilivonna duda densz?

hirdetés

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Meghosszabbított nevezési határidő: 2019. október 18.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

hirdetés
hirdetés