hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bloggerversenyt hirdetett a Nivea

Új termékdizájnnal, összetétellel és weblappal jelentkezik a Nivea Baby. A márka egyúttal blogíróversenyt is hirdet.
hirdetés

Megújult a Nivea Baby termékcsalád, ennek keretében nem csak a termékösszetevők változtak, a csomagolás is átalakult, továbbá májustól több tartalommal és információval jelentkezik a megújult Nivea Baby honlap is.

Az ide látogató kismamák újfajta hírlevélre is feliratkozhatnak, így 2-3 hetente személyre szabott aktuális útmutatókkal és tippekkel lehetnek gazdagabbak a terhesség kezdetétől egészen a gyerekek hároméves koráig.

A megújuló honlappal és hírlevéllel egy időben a Nivea Baby blogíróversenyt hirdet olyan kismamák és gyakorló szülők számára, akik a gyerekneveléssel kapcsolatos mindennapi tapasztalataikat, élményeiket az interneten osztják meg.

A verseny oldalán június 2-ig jelentkezhetnek a bloggerek. A legnépszerűbb blogokra június 2 és 30 között szavazhatnak az olvasók, akik mellett szakmai zsűri is kiválasztja az idei év legjobb Nivea Baby blogját.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Keretszerződést kötöttek a BBC Studiossal, most az Egy bolygó hét világa című sorozatot népszerűsítik.

Megérkezett a brit áruházlánc ünnepi kisfilmje, ami idén azért is különösen izgalmas, mert Magyarországon forogott, és a stábban számos hazai szakember dolgozott.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés