hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Csajok és Pasik felmegy a Facebookra

Holnap indítják el a a Csajok és Pasik Facebook- alkalmazást. Fizetős lesz.

hirdetés

November 24-én indul a Csajok és Pasik alkalmazás a Facebookon. Az Iwiwen tesztelt Csajok és Pasik opció után a The Cook nevű fejlesztőcég az idén májusban egy saját weboldalt is készített. A holnap induló randioldal Fb-alkalmazását integrálva a Csajokespasik.hu oldallal nyit a közösségi oldalon.

A Csajok és Pasik az online kapcsolatfelvételi lehetőség mellett teljeskörű randiszolgáltatást is nyújt.

László Gergely, a The Cook ügyvezetője elmondta, hogy nem hagyhatták figyelmen kívül a Facebook népszerűségének növekedését, ezért nem is volt kérdés számukra, hogy újabb közösségi oldalra programozzanak alkalmazást.

Igaz csak fizetség ellenében lehet majd online csajozni és pasizni, de az első hónapban prémiumtagságot kap mindenki. Az alkalmazás letöltése után a személyes adatokat kell megadni, amelyek később is megváltoztathatóak. A felhasználó döntheti el, hogy anonim módon szörföl és hogy mennyit engedélyez a privacy beállításaiból.

Király András, a Csajok és Pasik márkafelelőse elmondta, hogy terveik szerint egy-két héten belül a Csajokespasik.hu-n is be lehet majd lépni külön regisztráció nélkül a Facebook-azonosítóval (Connect-et használva), ezzel még egyszerűbbé téve az alkalmazás használatát.

A Csajok és Pasik nem az első magyar randiszolgáltatás a Facebookon. Az első magyar randiszolgáltatás a Páratlan.hu Fb-applikációja volt. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés