Az első részletes beszámoló a sörtúráról - ÉLŐ

Szerda délelőtt óta tart a Kreatív belga apátsági Grimbergen sört megismertető túrája. A háromnapos eseményről élőben tudósítunk! Ne maradjon le egyetlen percről sem!

hirdetés

 

Cikkünk folyamatosan frissül!

13.15 Szalai Tamás

 

10.10 Szalai Tamás

Nehéz a jól tartott blogger dolga: kissé kóválygó fejjel próbálja összeszedni az elmúlt két nap történéseit (igen, mi is nagyon sajnáljuk magunkat). Szóval van baj, egyrészt mert a Grimbergennél tényleg kitettek magukért a tegnapi rendezvényen, meglátogattunk mindent amit lehetett – jó kaja, jó sörök, jó hangulat – másrészt meg amikor nem volt program, akkor csináltunk magunknak bajt…

TOVÁBB A BEJEGYZÉSHEZ >>>

 

21.19 Szalai Tamás

 

18.50 Györki Attila

A magyar csapat
A magyar csapat

 

18.45 Fülöp István

Indul a sörkóstolás hivatásos sommelier-vel
Indul a sörkóstolás hivatásos sommelier-vel

 

18.00 Szalai Tamás

 

 

15.30 Szalai Tamás

 

 

15.28 Fülöp István

Az apátsági bazilika és egy étteremben ragadt pillangó.
Az apátsági bazilika és egy étteremben ragadt pillangó.

 

15.18 Györki Attila

 

Beer tasting at Grimbergen! What a taste!! #fruits #beer #tasting

Attila Gyorki (@attilagyorki93) által közzétett videó, 2016. Szept 8., 06:17 PDT

 

 

15.10 Szalai Tamás

 

 

14.50

Indul az érzékszervi játék: el kell dönteni, hogy a Grimbergen-tipusok milyen extra ízekre (pl. koriander, ananász, narancs, alma, ánizs stb.) emlékeztetnek. Ha jól tippel a csapat, pluszpontokat kap!
Indul az érzékszervi játék: el kell dönteni, hogy a Grimbergen-tipusok milyen extra ízekre (pl. koriander, ananász, narancs, alma, ánizs stb.) emlékeztetnek. Ha jól tippel a csapat, pluszpontokat kap!

13.55 Györki Attila

 

Fenékig! #grimbergen #sortura #fenekig

Attila Gyorki (@attilagyorki93) által közzétett videó, 2016. Szept 8., 04:20 PDT

 

 

13.50 Györki Attila

 

Akkor kezdjük el! #grimbergen #snacks #tour

Attila Gyorki (@attilagyorki93) által közzétett fénykép, 2016. Szept 8., 03:47 PDT

 

 

13.44 Fülöp István

Grimbergen temploma, egy serfőző (pontosabban cefréző) üsttel az előtérben
Grimbergen temploma, egy serfőző (pontosabban cefréző) üsttel az előtérben

A cateringben finom szendvicsek: lazacos, halkremes, lekváros-sonkás, lekváros-almás-camembertes (a képen), de a kedvencem a cseresznyejoghurtos, körteszeletekkel es ruccolával megrakott, zabpelyes buci
A cateringben finom szendvicsek: lazacos, halkremes, lekváros-sonkás, lekváros-almás-camembertes (a képen), de a kedvencem a cseresznyejoghurtos, körteszeletekkel es ruccolával megrakott, zabpelyes buci

 

13.15 Fülöp István

A hotelünk. Innen indulunk a történelmi kisvárosba, Grimbergenbe sörtúrára
A hotelünk. Innen indulunk a történelmi kisvárosba, Grimbergenbe sörtúrára

A buszunk, néhány dán kollégával az előtérben.
A buszunk, néhány dán kollégával az előtérben.

 

11.05

Hogy idén milyen lesz az apátsági túra, az hamarosan kiderül, délben indul a csapat. Addig is egy kis ízelítő egy korábbi eseményből Valami ilyesmire számíthatnak az újságírók és bloggerek.

 

10.10 Györki Attila

Csináld magad gofri!:) Kicsit elkapott a szakmai ártalom, és három másik vendégnek is készítettem gofrit, ha már ott voltam! ;) – – itt: Thon Hotel Brussels City Centre
Csináld magad gofri!:) Kicsit elkapott a szakmai ártalom, és három másik vendégnek is készítettem gofrit, ha már ott voltam! ;) – – itt: Thon Hotel Brussels City Centre

 

9.38

A sörtúrás csapat tegnap este elég sokáig előkóstolást tartott. Az izgalmak viszont csak ma következnek, indulnak a Grimbergen eredeti otthonába, az apátságra. A program 2-kor kezdődik és egészen késő estig tart majd. Sűrű nap lesz.

22.30 Szalai Tamás

 

 

21.20 Szalai Tamás

 

 

Helyére kerülnek a dolgok. Vacsi. #kagylo #mussels #fenekig #fenékigontour #brussels #grimbergen

Fenékig (@fenekig) által közzétett fénykép, 2016. Szept 7., 11:16 PDT

 

18.35 Fülöp István

Indul a buli: fél kiló sültkrumpli után jöhet az aratósör, fojtasnak pedig egy csodálatos meggyes búzasör
Indul a buli: fél kiló sültkrumpli után jöhet az aratósör, fojtasnak pedig egy csodálatos meggyes búzasör

Dekorációból nincs hiány
Dekorációból nincs hiány

 

17.15 Fülöp István

A közművelődésnek is fittyet hányunk, szomjasak vagyunk!
A közművelődésnek is fittyet hányunk, szomjasak vagyunk!

 

17.15 Fülöp István

Nagy a csábítás, hogy ide bemegyünk, de inkabb eltántoríthatatlanul megyünk egy rendes belga sörözőbe!
Nagy a csábítás, hogy ide bemegyünk, de inkabb eltántoríthatatlanul megyünk egy rendes belga sörözőbe!

 

17.10 Györki Attila

Elég gyorsan találtunk is sült krumplit.. Helyben készül!! :O
Elég gyorsan találtunk is sült krumplit.. Helyben készül!! :O

 

17.00 Szalai Tamás

 

 

15.45 Györki Attila

Üzenjük Brüsszelnek, hogy ők is megértsék: nem lesz eleg a sör! ;) #brusszel #sortura #grimbergen
Üzenjük Brüsszelnek, hogy ők is megértsék: nem lesz eleg a sör! ;) #brusszel #sortura #grimbergen

15.00 Szalai Tamás

 

Azér' ez busz. #fenekig #fenékigontour #brussels #grimbergen #indulazutazas

Fenékig (@fenekig) által közzétett fénykép, 2016. Szept 7., 06:32 PDT

 

 

14.30 Fülöp István

Kisebb késéssel megérkeztünk a brüsszeli hotelbe, rövidesen indul a városnézés. 

 

10:00 Szalai Tamás

 

 

Mi ez?

Augusztus hirdettünk meg a pályázatot, amiben kerestük azt a kommunikációs iparban dolgozó, vagy ebbe az iparba elhelyezkedni kívánó tartalomembert, aki szívesen elutazna a Grimbergen sörmákra szülőhazájába, Belgiumba, és tudósítana erről az utazásról, szöveges, képes és/vagy videós formában.

A mostani élő tudósításban a pályázaton győztes Szalai Tamáson kívül a Turizmus Vendég és Hotel szakmai oldal által kiválasztott szakács blogger és a kreatív szerkesztője Fülöp István beszámolóit olvashatják majd. 

Első körben ismerjék meg a tudósítócsapatot!

Szalai Tamás

Szalai Tamás az elmúlt öt évben sörfogyasztóként, sörbloggerként, házi sörfőzőként, sörtúravezetőként folyamatosan foglalkozik sörrel, sőt az egyik receptje, a Dezső vére kereskedelmi forgalomban is kapható.

Szalai Tamás a Fenékig blog egyik szerzője, eddigi bejegyzései itt olvashatók >>>

 

 

Györki Attila

Györki Attila
Györki Attila

Györki Attila a 2014 óta működő Egy szakács naplója nevű blog elindítója. "Az oldal fő profilja a konyhai történetek, milyen az élet szakácsként, és élménybeszámolók az adott régiók, városok gasztronómiájából, ahol éppen dolgozom, vagy nyaralok" - így mutatta be blogját a szerző, amelynek a Facebookon közel harmincezres rajongótábora van.

Az Egy szakács naplójának Facebook-oldala >>>

 

Fülöp István

Fülöp István 2011 óta a Kreatív szerkesztője, több száz cikket írt már a kommunikációs iparról és a szerkesztőségben egyértelműen ő ért a legjobban a belga sörökhöz. Magát szerényen egyszerű laikus sörfogyasztónak tartja.

Fülöp István eddigi cikkei a Kreatívon >>> 

 

A Cikk megjelenését a Carlsberg Hungary támogatta!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

„Bravos: a kávé, ahogy Te szereted” – ez a kulcsüzenete a tévészpotnak.

Seregi György kereskedelmi vezetői pozícióba érkezik.

Az együttműködés 2020-ra szól, és az állásportál online marketingtevékenységének több területére is kiterjed.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók