hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pénteken óriásbuli Portorozban

A Carbon Group Communication idén is a HPS Group társszervezésében és a Vodafone főtámogatásával valósítja meg a már tizedik éve megrendezett magyar partit “Full HD Party in 2D, the hungarian definition” címmel.

hirdetés

Pénteken, a Golden Drum reklámfesztivál utolsó előtti napján Portorozban a Barka étterem teraszán, az öbölben rendezik be a félig szabadtéri bulit. Az idén már a Budapesten debütált Art and Copy rendezvénysorozat jegyében és neve alatt, ügynökségi DJ-k szolgáltatják a zenét. Az italokkal a Zwack és új partnerként a Törley Pezsgőpincészet látja el a rendezvényt. A rendezvény vizuális anyagaiért, a 2D szemüvegként használható szórólapért és a plakátokért is a HPS felelt.

Az idei évben, az együttműködés keretein belül a Golden Drum szakmai programjához a Vodafone androidos alkalmazást fejleszt, amelyet szerdától a fesztiválozók letölthetnek az Android Market-ről.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A cél az új szlogen bevezetése, a hazai gyártás, illetve a márka és Szikszó város kapcsolatának tudatosítása.

De Bayer Zsolt fröcsögését és a Híradó sajátos szerkesztési gyakorlatát már nem büntette a Médiatanács.

Ezzel hívnák fel a figyelmet a korlátozások feloldása alkalmából, hogy élnek, és felkészültebbek, mint eddig bármikor.

A Blikk+Győző című formátumban a színész ismert emberekkel beszélget.

Indul az Art is Business Díj 2020, különböző kategóriákban jelölni és pályázni július 1. és szeptember 30. között lehet.

DIGITALIZÁLVA – ÚJ MEGOLDÁSOK SAVE THE DATE 07.23. 14:00

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés