hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pénteken óriásbuli Portorozban

A Carbon Group Communication idén is a HPS Group társszervezésében és a Vodafone főtámogatásával valósítja meg a már tizedik éve megrendezett magyar partit “Full HD Party in 2D, the hungarian definition” címmel.

hirdetés

Pénteken, a Golden Drum reklámfesztivál utolsó előtti napján Portorozban a Barka étterem teraszán, az öbölben rendezik be a félig szabadtéri bulit. Az idén már a Budapesten debütált Art and Copy rendezvénysorozat jegyében és neve alatt, ügynökségi DJ-k szolgáltatják a zenét. Az italokkal a Zwack és új partnerként a Törley Pezsgőpincészet látja el a rendezvényt. A rendezvény vizuális anyagaiért, a 2D szemüvegként használható szórólapért és a plakátokért is a HPS felelt.

Az idei évben, az együttműködés keretein belül a Golden Drum szakmai programjához a Vodafone androidos alkalmazást fejleszt, amelyet szerdától a fesztiválozók letölthetnek az Android Market-ről.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Míg a ruhahajtogató technikái mindenkit lenyűgöznek, az új projektje nem aratott osztatlan sikert.

Mindegy is voltaképp, hogy mit reklámoz a videó.

Novembertől a Skivak felel a logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalat közösségi média kommunikációjáért.

15 éve rendezi meg miden évben a pincészet a címketervező pályázatát, most bemutatják az eddigi legjobb műveket.

"Kristály. Rajta vagyunk" - ezzel a szlogennel indított kampányt Dél-Dakota. Hamar virális tartalom lett belőle.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés