hirdetés
hirdetés
hirdetés

74 magyar nevezés a Golden Drumon

A magyar nevezések eggyel, az össznevezések nem sokkal maradnak el idén a tavalyihoz képest Portorozsban. A szervezők a kategóriák átalakításával magyarázzák a kevesebb beadott munkát.

hirdetés

Idén eggyel kevesebb, összesen 74 magyar nevezést regisztráltak a Golden Drumon. Ezzel a hetedik legnagyobb nevezők vagyunk a 24 országból. A legtöbb nevezést, 328-at idén orosz ügynökségek küldték be.

A huszonnégy országból összesen 1491 nevezést küldtek Portorozsba az ügynökségek, amely nem sokkal, de elmarad a tavalyi 1562 nevezéstől. A szervezők szerint a csökkenés elsősorban annak tudható be, hogy egyes kategóriák úgy alakultak át, hogy csupán kampányformában lehetett rájuk nevezni, így az egyénileg, nem kampányszerűleg készült alkotásokat idén már nem lehetett nevezni.

A legnépszerűbb kategóriák természetesen a film-sajtó-outdoor voltak (222-369-297 nevezés), de szép számmal érkeztek a digitális és az új/innovatív kategóriákba is (106-106). Emellett a Piran-Portoroz Poster Awardra 210 nevezés érkezett.

Arról egyelőre nincsenek információink, hogy mely magyar ügynökségek milyen munkákkal neveztek, a szervezők a hét második felére ígérnek tájékoztatást. Ugyanakkor már ma éjjel közzéteszik néhány kategória döntőseit.

A Golden Drumot idén október 5-e és 8-a között rendezik meg Portorozsban. Természetesen a Kreatív Online folyamatosan tudósít majd a helyszínről, érdemes lesz bennünket követni.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Olyan kültérre tervezett alkotásokat várnak, amelyek szabadon, de reflektálnak az elmúlt hónapok helyzetére.

A gála augusztus 30-án, 20 órakor indul a New York-i Barclays Centerben.

A Topo Chico Hard Seltzerrel erősít az üdítőgyártó.

A Facebookot és a Google-t pedig fel kell darabolni, különben egyre nagyobb lesz a hatalmuk.

Lehet, hogy a büntetés miatt nem indulhatnak az NMHH következő frekvenciapályázatán.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk augusztus 6-án online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdeti lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés