hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Merci gyártója újra a Republicot választotta

Meghívásos tenderen választották ki az ügynökséget.

 
Tovább a cikkhez
 
Hozzászólások (4 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
I am looking forward
voip phone system service provider
#
Am looking forward to
https://www.inguestpost.com
#
A pályázat célja ösztönözni, elismerni és támogatni az eddig nem ... „A Ready pályázattal szeretnénk lehetőséget biztosítani az üzleti élet ... Mintha futna egy
Telekom kampány, ami ugyanazt a témát feszegeti Most Te Jössz felütéssel. Egyébként ha nem vissza, hanem előre néznél itt egy lehetőség erre:

https://www.escortsaffair.com
#
Alig várjuk a tavalyihoz hasonló, emlékezetes kampányokat!

(igen, irónia volt)
hirdetés
hirdetés

2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

A szokatlan év ellenére idén is megüljük a legjobb tartalomalapú marketingmegoldások és a legjobb influenszer kampányok ünnepét. 2020. október 22. 20:00

Hipnózis sem maradt érintetlenül a napról napra egyre inkább feje tetejére álló 2020-ban, egy dologból azonban nem engedünk - a díjakat idén is átadjuk Magyarország legrégebbi reklámversenyén.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés