hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Extra rövid idő alatt készített reklámfilmet a Nissannak az ACG

Az autómárka új kampánya a bevállalósságra épít.

 
Tovább a cikkhez
 
Hozzászólások (3 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Everyone this site is also very good
https://www.protopblogger.com
#
ghstolghb
#
Kíváncsi vagyok, mikor jutnak el oda a márkák, hogy nem kell 19 embert megfizetni azért, hogy a befektetett energiához képest egy ilyen erősen megkérdőjelezhető
végeredményű reklámfilmet összepattintsanak. Kreatív igazgató, kreatív group head, 2 AD, 2 CW + 1 Tervező + Business Director, Account Director, 2 Account Manager....nane,
apukám. Máshol ezt 3 ember (3 produkció) lezongorázza, feleannyi idő alatt.
hirdetés
hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés