hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyaroknál betalált a félresikerült karácsonyi ajándékok elpasszolásának problémája

A Synetiqnél most a Milka, az Árukereső és a Jófogás új reklámfilmjeit vizsgálták alaposabban.

 
Tovább a cikkhez
 
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Sziasztok,
a cikkel nincs bajom, a neuronmarketingben hívőkkel sem és talán még annak hittérítőivel sem, de szkeptikus az már inkább vagyok (lehetek?).
Ha igen, akkor valaki hozza már le a szintemre ezt a konkrét mérést és fokuszáljunk egy kimondott reklámra két kérdés erejéig itt nyilvánosan. Előre is köszönöm.
1. kérdés: 1 db reklámot (mondjuk legyen a a Milka) hány 18-59 éves látta? (akit gondolom monitorozni kellett, így ez egy nagyon pontos szám)
2. kérdés: A monitorozottak (X fő) társadalmilag milyen összetételűek voltak?
Mert ez az egész nekem alap számok és információk nélkül csak egy nice2have máz. Hozzáteszem: nekem egyik reklám sem a kedvencem, pedig 18-59 közé esek. Ja és kb. 3
éve nem ettem Milkát, pedig kimondottam szeretem a jó reklámokat.

Köszi
G


hirdetés
hirdetés

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

hirdetés