hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

DMBP 2018 - Díjátadó

Díjátadó: január 30., kapunyitás: 19.00
Vedd meg a jegyed a bulira!

Időpont:
2019. január. 30. 19:00
Helyszín:
Extra Budapest (1072 Budapest, Klauzál u. 15.)

Digital Media Best Practice 2018
Lezárult a DMBP online és személyes zsűrizése is, azonban az eredményre csak a díjátadón derül fény. 

Gyere el, hogy megtudd, mi lett az óév utolsó reklámos versenyének eredménye, ki bizonyult 2018 legjobb digitális ügynökségének, megbízójának, melyik ügynökség nevéhez fűződik az év kampánya, kik zsebeltek be sok-sok pontot még a finishben az M+Listára! 

Jelentkezés
Regisztrációhoz kattints az alábbi képre, nyomtasd ki, majd töltsd ki a jelentkezési lapot (ha többen jönnétek, mint a megadott hely, több példányban tedd ezt meg), majd küldd vissza a szervezőknek a hasznos.nelly@pphmedia.hu email címre, akik rövidesen visszaigazolják a jelentkezésedet.

Letöltöm a jelentkezési lapot 

Belépő
Részvételi díj: 4900 Ft + áfa / fő (Az ár magában foglalja a 3 órás időtartamra szóló sörös-boros-üdítős italcsomagot. Részvételi díjról szóló számlát fogunk küldeni emailen.) 

Részletek
 Időpont: 2019. január 30., szerda
 Kapunyitás: 19:00
 Díjátadás kezdete: 19.30
 Helyszín: EXTRA Budapest (1072 Budapest, Klauzál u. 15.)

Kapcsolat
 Hasznos Nelly
 hasznos.nelly@pphmedia.hu 

 061 430 4527
 dmbp.kreativ.hu

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. Rendezvény részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel.  A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek.

Fájlok

hirdetés
hirdetés
hirdetés