hirdetés
hirdetés
hirdetés

Zuglóba se mehet egyelőre az ARC kiállítás

A Facebookra raktak ki erről egy posztot.

hirdetés

Pár hónapos fejlemény, hogy az 56-osok tere után a Városliget szívében lévő Konrad Adenauer sétányra sem adta meg az engedélyt az ARC kiállításra az önkormányzat, ezt követően kezdtek el a szervezők új helyszínt keresni.

Most a Facebookon posztoltak róla, hogy Zugló önkormányzata sem engedélyezte a plakátkiállítást, amelyet a HVG szerint a XIV. kerületi Örs vezér úton rendezték volna, de az 13 családi ház nyugalmát érintette volna. Ezért, Bakos Gábor szervező szerint csúszhat is a rendezvény, de a bizottsági ülés után azt is mondta, hogy Karácsony Gergely polgármester és az önkormányzat továbbra is támogatja azt, és keresik a megoldást.

Az ARC plakátkiállítás idei címe Unfake, és közel ezer alkotás érkezett rá.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

Aki elvetődik a mai New Yorkba, hogy igyon egy kávét.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés