hirdetés

Zero waste és ügynökségi mérlegek a friss Kreatívban

A reklám-, pr- és médiaügynökségek és médiavállalatok tavalyi mérlege mellett A' Design beszámoló és Mercedes-design a zero waste tematikájú friss Kreatívban. Lapozz bele!

hirdetés

A zero waste mozgalom a Kreatív magazin 2019/09-es számának fókusztémája, karöltve a témát támogató partnerünkkel, a Tescóval. Írunk a zero waste termékek marketingjéről, a hulladékmentes menstruációt zászlajukra tűző mikrovállalkozásokról, a közelmúlt legjobb világmegmentő kampányairól, a Holy Duck! blogot szerkesztő Mengyán Eszterről, a klímaváltozás vállalati megközelítéséről, és több vezető márka is beszámol a környzetvédelmi aktivitásairól. A lapot természetesen újrapapírra nyomtuk.

Megnéztük a reklám-, pr- és médiaügynökségek, lapkiadók és tévétársaságok 2019-es mérlegeit is. Találtunk átrendeződést a nemzetközi és magyar hátterű szereplők között az ügynökségi piacon, orbitális eredményrátát az állam minden területen még előrébb törő barátainál, és aggasztó és biztató jeleket egyaránt a lappiacon. A részletekért érdemes átböngészni a lap gondos táblázatait.

A Ti:me Agency csapata megjárta a comói A' Design Awardot és mesél róla, mi meg találkoztunk azzal az ex-momés sráccal, aki a Mercedesszel közös együttműködés révén került a stuttgarti tervezőközpontba konceptuális modelleken dolgozni.

Beszélgetünk a szabadúszó Budavári Balázzsal (nem csak a Telekom a nevéhez fűződő tavalyi anyák napi kampányáról), Hartung Attila tizenéves youtuberekről nagyjátékfilmet forgató rendezővel és Sándor Gabriellával, a Libri-Bookline marketingvezetőjével.

Két, a Nagy Kreatív Márkanapon is színpadra állt vezető hazai műsorgyártó cég, a Contentlab & Factory és a Paprika Studios szakembereivel adunk pillanatképet a magyar sorozatkészítés állásáról és próbáljuk felrajzolni a közeljövőt. Ezúttal is mutatunk a Nextben remek kütyüket, a Bookline és a Youtube listában elgondolkodtató kulturális trendeket, Sólyom Balázs pedig a tenderekről írt ajánlást és kérte ki szakemberek véleményét.

Nádori Péter ezúttal arról ír, ki kell-e kockázni a rendőrök arcát a fotókon, és a legkevésbé sem utolsó sorban csodálatos tablóval emlékezünk meg a Mito-közeli Intro reklámszövegíró-képzés eddigi öt év folyamáról!


Hol találod meg a Kreatívot? Hát az újságosoknál!

Ezekbe a Relay és Inmedio üzletekbe szállítjuk a Kreatívot:

Budapest: Allée, MOM, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, Váci utca, Városház utca, repülőtér T2

Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Klinikák, Népliget, Nyugati pályaudvar, Lehel tér, Blaha Lujza tér, Ferenc körút megállók

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar)

Ha inkább online rendelnéd meg a példányodat vagy szétnéznél az előfizetési csomagok között, akkor erre tovább!

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!