hirdetés
hirdetés
hirdetés

Yahoo - felvásárolja az IndexTools-t

A Yahoo bejelentette, hogy megállapodott a Tensa jelentős részének a felvásárlásáról. A tranzakció a vállalat Tensa R&D nevű leányvállalatára, valamint az IndexTools márkanéven ismert webanalitikai üzletágára és technológiájára terjed ki.
hirdetés
A webanalitikai szoftver piacon tevékenykedő IndexTools analitikai üzletágát és technológiáját, illetve a brandet birtokló Tensa leányvállalatát, a Tensa R&D-t vásárolja fel a Yahoo.

Bassel Ojjeh vezető alelnök, a Yahoo stratégiai megoldások  csoportjának vezetője szerint az új szolgáltatásnak köszönhetően megerősödik a vállalat szerepe az online marketing piacon.

A felvásárolt technológia további képességekkel bővíti a Yahoo jelenlegi analitikai szolgáltatási körét, méghozzá úgy, hogy a vállalat teljes hálózatán futó online kampányok esetében segít feltárni az összefüggéseket és elkészíteni az üzleti mutatókat.

Mint ismert, az IndexTools a komplex marketingkampányok folyamatos nyomon követéséhez és elemzéséhez nyújt testreszabható szolgáltatásokat.

A felvásárlás a végső szakaszába érkezett és várhatóan az év első felében zárul le. A tranzakció értéke nem publikus.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

Halpert Zsuzsa felel a jövőben a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és további öt országban a dél-kelet-európai régióban.

Hajú vana dududu rilivonna duda densz?

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

hirdetés
hirdetés