hirdetés
hirdetés
hirdetés

Worldcom PR Group - bizottsági tag lett R. Nagy András

R. Nagy Andrást, a Próbakő Kommunikáció ügyvezetőjét a Worldcom PR Group ügynökséghálózat stratégiai tervezőbizottságának tagjává választották. A nyolcfős testületben a Worldcom csoport egyesült államokbeli ügyvezetője mellett két európai, három észak-amerikai, valamint két ázsiai szakember vesz részt.
hirdetés
A testület feladata értékelni a korábbi stratégiai tervben megfogalmazott célok megvalósulását, ezt követően pedig meghatározni az ügynökséghálózat növekedési stratégiáját az elkövetkező öt évre. A szakemberek a pozícióba felkéréssel kerültek, megbízatásuk egy évre szól.

A Próbakő Kommunikáció 2005 óta dolgozik a Worldcom PR Grouppal, akkor társulási megbízás alapján az Európai Unió dohányzáselleni Help-kampányának magyarországi pr-feladatait intézték. A magyar ügynökség 2006-ban lett hivatalosan a Worldcom PR Group tagja.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A remélhetőleg hamarosan mozikba is érkező Corpus Christi teaser plakátját a közönség választhatja ki.

Madridi buszmegállókban vált valósággá a népszerű mém.

a ViacomCBS szórakoztató és ifjúsági csatornái ma este 8 órától a rasszizmus és az egyenlőtlenség valamennyi áldozata előtti tisztelgésként 8 perc 46 másodpercre elsötétülnek.

A Just do it! mottót a hétvégi események után változtatták meg.

Hiába trükköztek a terület átruházásával, Jeff Lowe-éknak költöznie kell, Baskiné lesz Joe Exotic egykori állatkertje. 

hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés