hirdetés
hirdetés
hirdetés

Weyer és Nádori távoznak az Origótól

Távozik az Origótól az oldal két tartalmi vezetője, Weyer Balázs és Nádori Péter. A Hvg.hu információi szerint Gazda Albert, az Index lapszerkesztője lesz az új főszerkesztő, ezt a héten jelenthetik be.

hirdetés
Kedves látogatónk! Ez a tartalom csak a Kreatív Online előfizetői számára elérhető, kérünk, a megtekintéséhez lépj be!
 
Ha nincs kéznél a jelszó, érdemes előkeresni, mert a jövőben az archívum mellett az exkluzív tartalmaknál is sűrűbben találkozhatsz majd vele. Az elofizetes@pphmedia.hu címen segítünk, ha nem került elő.
 
Ha nincs élő előfizetésetek, itt választhatjátok ki a számotokra megfelelő csomagot.
E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Facebookon közölte a gyászhírt a tévétársaság.

A Sir David Attenborough által is támogatott Lion’s Share alap azt mondja: ha állatokkal adod el a termékeidet, tegyél is a környezetükért.

Erős szövegíró AI-ról ír az Adweek, nagyon viszont még nem kell félni.

Startupok jelentkezését várják, június 20-ig. A feladat: megoldani a műanyag által okozott környezeti és egészségügyi kihívásokat.

Változások zajlanak a Századvég körül – írja a 444. A működés átszervezésével a vezetést is átalakítják.

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
1 évvel ezelőtt sasok szálltak a Sanoma házára és söpörni kezdték karmaikkal az udvart, bele akadva sok, látszólag hasznos emberbe is. Sokan akkor megkongatták a
vészharangot és bejegyzések sora kritizálta ezt a döntést.

Ideje felébredni és rátekinteni a bevételi oldalra is. Az a világ ahol a cikkek megtermelik a reklámból a bevételt, mára álomszerűvé váltak. Két szakmailag elismert
újságíró távázásával, az Új Pétert is érintő Indexes kiléptetésekkel, üzenni szeretnének a tulajdonosok.

Az üzenet értéke rövid és tartalmas: Adj a pénzemért értéket! Adj a pénzemért annyi pénzt legalább amennyit én kapnék ha a bankba tenném!

Utólagosan mindenki tudja mi történt akár az Indexnél, akár itt az Origónál. Az un. kirúgottak szájából csurgó fa....zásokkal tele a magyar Internet, tisztelet a
kivételnek és a jelen cikkben szereplőknek.

Egyszer talán azzal is tele lesz, hogy adott vezetők ilyen helyen, hogyan vitték más pénzéből sikerre az adott médiát!

ÉBRESZTŐ: Aki fizet, cserét vár és legalább gazdaságos megtérülést, de a bugyuta miért nem sikerült magyarázatoknak itt az ideje, hogy vége legyen!

A távozásra bírtak személye pedig irreleváns ez esetben is: Konkrétan az a fontos, hogy van e értéke a munkavégzésnek!

A Versenyhivatalhoz panaszok érkeztek arról, hogy a televíziós műsorszolgáltatók a nagyobb műsorterjesztőknek kedvezőbb árakat ajánlanak, mint a kisebbeknek.

A Magyar Public Relations Szövetség gyereknap apropóján járta körbe a gyerekinfluenszerekkel és az influenszerek gyerekeivel kapcsolatos jogi és etikai kérdéseket.

Az Oil! benzinkúthálózat online reklámfilmmel tiszteleg a félévszázados autómárka előtt.

Június 14-ig lehet leadni az ENSZ élelmezési programjához kapcsolódó briefre adott munkákat.

Az elmúlt években meggyilkolt hét afroamerikai áldozat kapcsán erős társadalmi üzenetet fogalmazott meg az étteremlánc.

hirdetés
hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.