hirdetés
hirdetés
hirdetés

Weyer és Nádori távoznak az Origótól

Távozik az Origótól az oldal két tartalmi vezetője, Weyer Balázs és Nádori Péter. A Hvg.hu információi szerint Gazda Albert, az Index lapszerkesztője lesz az új főszerkesztő, ezt a héten jelenthetik be.

hirdetés

Tisztelt Látogatónk!

Ön még nem előfizetője a Kreatív Online-nak, vagy még nem lépett be előfizetői felhasználónevével és jelszavával.

Ha nincs éves előfizetése, de szeretne vásárolni, fizessen elő itt >>>

E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Seregi György kereskedelmi vezetői pozícióba érkezik.

Az együttműködés 2020-ra szól, és az állásportál online marketingtevékenységének több területére is kiterjed.

A Girls Girls Girls Magazine közel háromperces szpotja nemtől függetlenül mindenki számára érthető.

Regisztráció után a kedvenc szerzőik cikkeit kapjuk a legolvasottabb hírek után.

Az utolsó hozzávaló elveszi az ember étvágyát az egyébként nagyon guszta ételektől.

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
1 évvel ezelőtt sasok szálltak a Sanoma házára és söpörni kezdték karmaikkal az udvart, bele akadva sok, látszólag hasznos emberbe is. Sokan akkor megkongatták a
vészharangot és bejegyzések sora kritizálta ezt a döntést.

Ideje felébredni és rátekinteni a bevételi oldalra is. Az a világ ahol a cikkek megtermelik a reklámból a bevételt, mára álomszerűvé váltak. Két szakmailag elismert
újságíró távázásával, az Új Pétert is érintő Indexes kiléptetésekkel, üzenni szeretnének a tulajdonosok.

Az üzenet értéke rövid és tartalmas: Adj a pénzemért értéket! Adj a pénzemért annyi pénzt legalább amennyit én kapnék ha a bankba tenném!

Utólagosan mindenki tudja mi történt akár az Indexnél, akár itt az Origónál. Az un. kirúgottak szájából csurgó fa....zásokkal tele a magyar Internet, tisztelet a
kivételnek és a jelen cikkben szereplőknek.

Egyszer talán azzal is tele lesz, hogy adott vezetők ilyen helyen, hogyan vitték más pénzéből sikerre az adott médiát!

ÉBRESZTŐ: Aki fizet, cserét vár és legalább gazdaságos megtérülést, de a bugyuta miért nem sikerült magyarázatoknak itt az ideje, hogy vége legyen!

A távozásra bírtak személye pedig irreleváns ez esetben is: Konkrétan az a fontos, hogy van e értéke a munkavégzésnek!

Legismertebb művei közé tartozik a Süsü és A nagy ho-ho horgász.

Egy civil szervezet szinkronizált újra egy Jóbarátok és egy The Office epizódot, hogy felhívja a figyelmet a HIV-betegek stigmatizálására.

A Politicónak adott interjút a magyar adását újraindító szervezet elnöke.

Az ügynökség TikTok-rajongónak mondja magát, logikusnak tűnt, hogy új kreatívot is a platformon keressenek.

hirdetés
hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók