hirdetés
hirdetés
hirdetés

Weyer és Nádori távoznak az Origótól

Távozik az Origótól az oldal két tartalmi vezetője, Weyer Balázs és Nádori Péter. A Hvg.hu információi szerint Gazda Albert, az Index lapszerkesztője lesz az új főszerkesztő, ezt a héten jelenthetik be.

hirdetés

Tisztelt Látogatónk!

Ön még nem előfizetője a Kreatív Online-nak, vagy még nem lépett be előfizetői felhasználónevével és jelszavával.

Ha nincs éves előfizetése, de szeretne vásárolni, fizessen elő itt >>>

E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

A portál a remixer generációnak, és az azt megérteni vágyóknak szól.

Előbb az RTL-vezérhelyettes Kolosi Péter, aztán A mi kis falunk és a Survivor fejlesztői beszélnek arról a Kreatív rendezvényén, hogy mik lesznek a magyar tévék slágerei.

Benne van a fél Aranyélet-stáb, mégse hallottál róla, mi az?

A Müpa vezetése mellett fogja betölteni az Andy Vajna halálával megüresedett pozíciót.

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
1 évvel ezelőtt sasok szálltak a Sanoma házára és söpörni kezdték karmaikkal az udvart, bele akadva sok, látszólag hasznos emberbe is. Sokan akkor megkongatták a
vészharangot és bejegyzések sora kritizálta ezt a döntést.

Ideje felébredni és rátekinteni a bevételi oldalra is. Az a világ ahol a cikkek megtermelik a reklámból a bevételt, mára álomszerűvé váltak. Két szakmailag elismert
újságíró távázásával, az Új Pétert is érintő Indexes kiléptetésekkel, üzenni szeretnének a tulajdonosok.

Az üzenet értéke rövid és tartalmas: Adj a pénzemért értéket! Adj a pénzemért annyi pénzt legalább amennyit én kapnék ha a bankba tenném!

Utólagosan mindenki tudja mi történt akár az Indexnél, akár itt az Origónál. Az un. kirúgottak szájából csurgó fa....zásokkal tele a magyar Internet, tisztelet a
kivételnek és a jelen cikkben szereplőknek.

Egyszer talán azzal is tele lesz, hogy adott vezetők ilyen helyen, hogyan vitték más pénzéből sikerre az adott médiát!

ÉBRESZTŐ: Aki fizet, cserét vár és legalább gazdaságos megtérülést, de a bugyuta miért nem sikerült magyarázatoknak itt az ideje, hogy vége legyen!

A távozásra bírtak személye pedig irreleváns ez esetben is: Konkrétan az a fontos, hogy van e értéke a munkavégzésnek!

Új betűtípust kapott az operációs rendszer, aminek a következő verziója már nem édességről kapja a nevét.

Egy cipősdobozba sűrítette az ikonikus pillanatokat a márka új reklámfilmje.

Célzott ajánlók segítik a könnyebb tájékozódást a megújult oldalon.

Az önirónián és mémeken szocializálódott Instagram generációt célozza a meki új kampánya.

A cég végre megerősítette a pletykákat: tényleg lesz külön „hírek” szekció az appban, és azt valódi újságírók töltik majd meg.

hirdetés
hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.