hirdetés
hirdetés
hirdetés

Weyer és Nádori távoznak az Origótól

Távozik az Origótól az oldal két tartalmi vezetője, Weyer Balázs és Nádori Péter. A Hvg.hu információi szerint Gazda Albert, az Index lapszerkesztője lesz az új főszerkesztő, ezt a héten jelenthetik be.

hirdetés
Kedves látogatónk! Ez a tartalom csak a Kreatív Online előfizetői számára elérhető, kérünk, a megtekintéséhez lépj be!
 
Ha nincs kéznél a jelszó, érdemes előkeresni, mert a jövőben az archívum mellett az exkluzív tartalmaknál is sűrűbben találkozhatsz majd vele. Az elofizetes@pphmedia.hu címen segítünk, ha nem került elő.
 
Ha nincs élő előfizetésetek, itt választhatjátok ki a számotokra megfelelő csomagot.
E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Szegény Bondnak tényleg nincs ideje meghalni, annyit késik a bemutató

Hat kategóriában díjazzák a legjobb megoldásokat.

A verseny történelme során először billent a nők javára a nemek aránya a zsűrielnökök között. 

A Time magazin bemutatta a februári lapszámának címlapját, amin Joe Biden, az Egyesült Államok frissen beiktatott elnöke látható az Ovális Irodában, melyet elődje finoman szólva is lelakott állapotban hagyott ott. 

Az emberek már nem lepődnek meg, ha egy márka a gyakorlatban is valódi értékekkel áll elő, sőt, egyenesen elvárás lett! A Cultural Bites legfrissebb cikkében ezekből szemezgetünk. 

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
1 évvel ezelőtt sasok szálltak a Sanoma házára és söpörni kezdték karmaikkal az udvart, bele akadva sok, látszólag hasznos emberbe is. Sokan akkor megkongatták a
vészharangot és bejegyzések sora kritizálta ezt a döntést.

Ideje felébredni és rátekinteni a bevételi oldalra is. Az a világ ahol a cikkek megtermelik a reklámból a bevételt, mára álomszerűvé váltak. Két szakmailag elismert
újságíró távázásával, az Új Pétert is érintő Indexes kiléptetésekkel, üzenni szeretnének a tulajdonosok.

Az üzenet értéke rövid és tartalmas: Adj a pénzemért értéket! Adj a pénzemért annyi pénzt legalább amennyit én kapnék ha a bankba tenném!

Utólagosan mindenki tudja mi történt akár az Indexnél, akár itt az Origónál. Az un. kirúgottak szájából csurgó fa....zásokkal tele a magyar Internet, tisztelet a
kivételnek és a jelen cikkben szereplőknek.

Egyszer talán azzal is tele lesz, hogy adott vezetők ilyen helyen, hogyan vitték más pénzéből sikerre az adott médiát!

ÉBRESZTŐ: Aki fizet, cserét vár és legalább gazdaságos megtérülést, de a bugyuta miért nem sikerült magyarázatoknak itt az ideje, hogy vége legyen!

A távozásra bírtak személye pedig irreleváns ez esetben is: Konkrétan az a fontos, hogy van e értéke a munkavégzésnek!

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

hirdetés
hirdetés

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!