hirdetés
hirdetés
hirdetés

Webreklám.hu - új tulajdonosnál

Amerikai befektető vásárolta meg a magyar online reklámhálózatot, a Webreklám.hu-t. A vevő a Szép Dolgok, amely az All Hungary idegen nyelvű online és offline médiahálózat kiadója. A vételárat és az akvizíció részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra.
hirdetés
A Webreklám és az amerikai befektetők által jegyzett Szép Dolgok megállapodást kötött a Webreklám.hu online reklám hálózatának megvételére. A Webreklám több mint 600 internetes oldal, több mint 2500 banner felületét értékesíti online rendszerében. Az öt legnagyobb online hirdetési médium mellett több száz kis és közepes méretű site közös értékesítését végző Webreklám.hu-t április 1-től üzemelteti a Szép Dolgok.

A megállapodás értelmében az értékesítés a hálózatot, a website-ot és az adserver software-t, valamint a webreklam.hu domain név használati jogát vásárolta meg az új tulajdonos.

Szabó Gál András, a Webreklám ügyvezetője a Kreatív Online-nak elmondta, hogy cége jelenleg új online üzleti lehetőséget keres, és a külföldi terjeszkedése sem kizárt. A vezető elmondta, hogy több céggel is folytatnak tárgyalásokat, azonban részleteket erről nem árult el.

A 2006 tavaszán indult Webreklám.hu piacterén online médiaértékesítők és vevők találnak egymásra. A vevők valós időben tudnak felületeket megvásárolni és kampányokat elindítani, az eladók pedig a piaci körülményeknek és áraknak megfelelően tudják banner-helyeiket értékesíteni, akár idő-, megjelenés- vagy kattintás alapon is. A cég tavaly szeptemberben rukkolt elő a Webreklám white label médiatervező- és vásárló programmal, amelynek használatáról először a Kirowskival állapodottak meg.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

Jeff Bezos cége 13,7 milliárd dollárt fizet érte.

Kalamár Tamás, a Barátok közt korábbi producere vezeti a sorozat stábját.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés
hirdetés