hirdetés
hirdetés
hirdetés

Weber Shandwick: szakmai díj a hálózatnak

A Weber Shandwick lett az év nagy ügynöksége a PR News szaklap szerint, a hálózat több kampányát külön is díjazták. Szakmai díjat nyert az Avantgarde Group nemzetközi stratégiai partnere is.
hirdetés

A Weber Shandwicket választotta „Az év nagy pr ügynöksége” díj nyertesének a PR News szaklap. A hálózat három év alatt másodszor nyerte el az elismerést, és több kampányért külön is díjazták a New York-i gálán: a legjobb környezetvédelmi kampánynak járó díjat az Unilevernek készített Go Green and Small with All kapta, a legjobb víruskampány a Crest fogkrém Smile-vocates kezdeményezése lett.

A legjobb videókonferencia díját a Susan G. Komen Foundation for the Cure mellrák-ellenes liga sajtótájékoztatója kapja – az alapítványt egyébként Nancy Goodman Brinker volt budapesti USA-nagykövet alapította.

A budapesti Weber Shandwick iroda közleménye szerint a hálózat kivételesen sikeres évét ismeri el a díj, amelyből a magyar ügynökség is kivette részét. A budapestiek az IPRA Golden Worldön válságkezelés kategóriában első díjat kaptak a Sága Foodsnak végzett munkáért, az európai SABRE díjkiosztóján pedig shortlistes volt egy CSR-kampányuk.

Díj az Avantgarde háza táján is
Nemzetközi díjat szerzett az Avantgarde Group stratégiai partnere, a londoni székhelyű FD is, amely az év pr-cége lett a Financial Times és a Mergermarket M&A Awards ázsiai díján (tavaly az európai térségben nyerték el ugyanezt a címet). Az Avantgarde az FD-vel közösen dolgoz ki kommunikációs terveket a Magyarország iránt érdeklődő külföldi cégek számára, és így jutott például az indiai Apollo Tyres megbízásához is.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés