hirdetés
hirdetés
hirdetés

Weber Shandwick - pro bono dolgozik

Ügynökség is támogatja a Rotary Club kezdeményezését, amelynek célja a Magyar Hospice Alapítvány megsegítése illetve a hirtelen bölcsőhalál visszaszorítása. A Weber Shandwick pro bono kommunikációs tevékenységgel segíti a klubot, amely jótékony gálaestet szervez.
hirdetés
A Rotary Club szervezésében május 29-én gálaest zajlik, az eseményen befolyt összeget pedig a Magyar Hospice Alapítvány, illetve a Heim Pál Gyermekkórház újszülött-védő projektjének támogatására fordítják. A Rotary-t a kezdeményezésben ugyancsak jótékony céllal segíti a Weber Shandwick, amely kommunikációs feladatokat vállalt el.

A pr-ügynökség életében ez nem újkeletű dolog, ugyanis a hálózat irodáiban világszerte számos helyi nonprofit szervezetnek nyújtanak pro bono kommunikációs tanácsadást. Szűcs Ervin, a Weber Shandwick közép-kelet-európai ügyvezető igazgatója azt is elmondta, hogy a legsikeresebb pro bono tevékenységeket végző irodákat a hálózat minden évben
külön elismerésben részesíti.

A Magyar Hospice Alapítványt egyébként egy másik ügynökség, a McCann Erickson is nonprofit módon támogatja, amely nyolc éve stratégiai kommunikációs tanácsadást nyújt és kidolgozzák a kampányok anyagait.

Az ügynökség legutóbb az egyszázalékos kampányban segítette az alapítványt: a korábbi helyi fejlesztésű kreatívokkal ellentétben a lengyelországi kampányanyagot adaptálták.
(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés